Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Volt olyan, hogy az orvos...

Volt olyan, hogy az orvos vizsgálat nélkül rábökte, hogy semmi baja a gyerekednek? Mit csináltál?

Figyelt kérdés
Egyszer volt, hogy nagyon aggódtam a fiam miatt, de az orvos azt mondta, hogy minden rendben. Aztán kiderült, hogy nagyon nem volt minden rendben. Most a lányom beteg, és nem tetszik, ahogy és amióta beteg, de az orvos telefonból rábökte, hogy minden rendben, biztos csak vírus. Valahogy nem tudok benne bízni, de a sürgősségire sem akarom feleslegesen becipelni, mert a statisztika szerint valószínűbb, hogy tényleg nincs komoly baja. Csak én aggódom túl. Utálom, hogy nem tudok bízni abban, amit az orvos mondd. Hogy bízzak benne, ha rá sem nézett? Anyukám egyik barátnőjének a 2 évese tüdőgyulladásban halt meg, mert addig nyugtatgatták a szülőket vizsgálat nélkül, amíg végül elszürkülve vitték be, de addigra már késő volt segíteni. Valószínűleg ez is része annak, hogy bizalmatlan vagyok. Annyira szeretem őket, ha bármi bajuk lesz, nem érdekel, hogy az orvos hibázott, az én gyerekemnek lesz baja. Valaki érzett hasonlóan? Mit lehet csinálni egy ilyen helyzetben? Szedjem össze magam és nyugodjak le, vagy vegyem komolyan és vizsgáltassam ki magánorvosnál? Lehet, hogy az egész családnak kéne egy magánorvosi biztosítás. Vagy ez abszolút túlreagálás?
2024. jan. 2. 16:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk ha már annyira aggódok, akkor indításnak határozottan megmondom az orvosunknak, hogy adjon időpontot és nézze meg. (miénk is szeret telefonon diagnosztizálni és kis dolgokban hagyom is, de azért 10 nap hasmenés és véres széklet nálam már nem kis dolog.)

Amúgy ennyi idő alatt ekkora gyerek már kiszáradt volna, ha nem inna rendesen, nem tudnád felébreszteni, kába lenne nem enne és inna stb..stb.

Szóval valószínűleg eszik, iszik rendesen gondolom.

Ettől még a mostani helyzetben én már bevinném ügyeletre és ott majd felveszik osztályra veled együtt és kezelik a problémát.

2024. jan. 2. 21:30
 22/34 anonim ***** válasza:
75%
A gyerek rotás, ezért teljesen felesleges menni a gyerekorvoshoz és ott mindenkit lefertőzni. Már rég be kellett volna vinni a kórházba.
2024. jan. 2. 21:37
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Kórház!!!
2024. jan. 2. 22:07
 24/34 anonim ***** válasza:
90%
20nak 18 vagyok pont azért írtam, hogy egy mezei vírus nem tart 10 napig, valami komolyabb lehet, csak szarul fogalmaztam
2024. jan. 2. 22:13
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
24, igen, tesztelték már a gyereket és rotavírusos.
2024. jan. 2. 22:35
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
De ha Rota,akkor is itt már indokolt egy vérvétel. Bármilyen gyulladást kiválthat,ezeket itt már azért megszokták nézni. Azért ez már nem egy 2 napos kis akármi.
2024. jan. 3. 08:49
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy indokolt, már rég kórházban kellene lennie. Nem azért írtam, hogy rotás, hogy akkor nem kell vele semmit csinálni. Csak ezért nem háziorvoshoz kell telefonálgatni, mert semmi értelme.
2024. jan. 3. 09:16
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
27# Hát igen.:/ 26# vagyok.
2024. jan. 3. 13:05
 29/34 anonim ***** válasza:
38%

A mi orvosunk hányásra kólás calippo-t javasolt, a gyerekklinikán jót röhögtek.

Első a hányás csillapítás, hogy benne maradjon amitől megerősödhet.

2024. jan. 3. 13:56
 30/34 anonim ***** válasza:
12%

baszki, nehogymár az anyját hibáztassátok, hát az eszem megáll... miért kéne neki jobban tudni mint a dokinak? miért az kell legyen az egyértelmű, hogy a doki hülye? Akkor minek van a háziorvosi rendszer? Az ilyeneket miért hagyjuk egyáltalán működni?!

remélem minden rendben lesz

2024. jan. 3. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!