Okozhat gondot ha majdnem dupla adag nurofen szirupot kapott?
4 éves kislányom beteg, az orvos nurofent mondott, hogy adjunk neki. A tájékoztató szerint 7,5 milit kell kapnia egy adagba. Én oda adtam neki este az adagot, de a férjem nem látta,így ő is beadta neki (kb 5ml-t a kis fehér gyógyszeres kanállal amiket a gyógyszerekhez szoktak adni). Miután beadta mondta, hogy a gyógyszer kész.
Közbe délben is kapott már egy adagot mert láza volt és az orvos 3szor mondta egy nap hogy adjuk amíg beteg,lázas.
Lehet ettől a mai adagtól baja? Emellett még persze az antibiotikumot is kell adni neki meg vagy 3 féle gyógyszert még amit felírt az orvos( köhögésre kupot, cseppet ). Most alszik .
Nem az a válaszoló vagyok, de ha már másolgatást kérsz:
"Érdekes én meg pont ilyet nem láttam,pedig elég sok évnyi tapasztalat van a hátam mögött. A láz mellé általában fájdalma is van,akkor a te gyereked a fájdalmában vihog,rohangál?"
"Nem szimpla tünet nélküli láznál."
Na itt buktál le, hogy nem vagy eü-is. Ilyet csak egy szakbarbár vagy laikus írhat.
Nincs tünet nélküli láz, mert a láz maga a tünet. Mindig van oka a láznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!