Milyen két szótagú, dupla mássalhangzós nevek illenek a Takács vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Három lányunknak két szótagú, dupla mássalhangzós neveik vannak: Hanna, Anett és Lilla. Nem direkt ilyen neveket kerestünk, csak a harmadik lányunk szüketése után tűnt fel, amikor a párom önéletrajzába beleírtuk őket. Így, hogy ne lógjon ki a sorból a negyedik picink, negyedjére is ilyen neveket keresnénk.2022. júl. 14. 16:39
1/16 anonim válasza:
Bocs de minek írja bele bárki az ő eletrajzaba a gyerekei nevét?
3/16 anonim válasza:
1-es: hát mást nem tud beleírni, gondolom.
6/16 anonim válasza:
Kitti, Ella, Edda, Linett, Zsanett, Odett, Ivett, Zsanna, Manna, Betti, Csilla, Villő, Zille, Gitta, Hella, Jetta, Babett, Polla, Polett, csak mert a gyakoribbakat már lelőtték előttem. :)
7/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
Villő
Lelle
ezt a kettőt a Takácshoz hozzámondva nem hangzik rosszul
10/16 anonim válasza:
Sajnos a válaszokat már előttem előttem, mire ideértem. De engem tényleg komolyan érdekel, milyen munkához kellenek a gyerekek nevei? A #7 tippje tetszett, de azért csak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!