Új babaruhát vettem, de 30° a Max mosási hőfok. Nekem csak 40°van. Az a legkevesebb. Hideg vízzel dupla öblítéssel jó ha kimosom vagy inkább legyen 40°? Nem fog tönkre menni? (ebbe hoznánk haza majd a babát)
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 18:21
1/6 anonim válasza:
40 fokon nem fog tönkremenni semmi.
2/6 anonim válasza:
40-nel is lehet nyugodtan. Én soha nem nézem a címkéket extrém érzékenynek tűnő ruhákon kívül, nem mentek eddig tönkre. Szárítógépet is simán használok majdnem mindenhez, pedig ha a címkét nézném, kb semmit nem raknék bele :)))
3/6 anonim válasza:
Én azokat is 40°C-on mostam, nem lett bajuk.
Egyébként épp a napokban olvastam egy cikket a mosógépek kapcsán, ahol írták, azért nyomtatnak rá 30°C-s mosási hőmérsékletet a forgalmazók a ruhákra, hogy ezzel energiatakarékos mosásra ösztönözzék az embereket.
4/6 anonim válasza:
Én alapból mindent 40 fokon mosok, de amikor kaptunk, meg vettem babaruhákat, azokat gondolkodás nélkül megküldtem 60 fokon. Voltak használtak és pince szagúak, meg boltból vett vadonat újak, csak fura szaguk volt.
5/6 anonim válasza:
Babaruhát én is több, mint 40 fokon mosnék ki, legalább elsőre. Hacsak nem vasalod utána.
6/6 anonim válasza:
Én 40 fokon mostam őket,amit boltból vettem ahhoz tettem egy kis fertőtlenítő folyadékot.
Most vár rájuk a vasalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!