Miben alszik a babátok éjjel ilyen melegekben? Nálatok hány fok van? Mekkorát esik a hőfok hajnalra?
Vagy egy nyári hálózsák+pelus, vagy egy vékony póló+nadrág+pelus, de akkor baba polártakarót csak hajnalban dobok rájuk, ha felkelek wc-re. Akkor kezd el hidegebb lenni és huzatolni a lakás. 25-26 fok van, hajnalban kereszthuzat is, de csak 23-24-ig hűl le. Inkább amikro elaludt a kicsi, neki a rácsra teszek egy polárt, hogy ne a huzatban aludjon.
2,5 és 1 évesek.
Első vagyok. A nagyfiamnak nyitott az ablak de messze alszik tőle. Takarót nem szereti lerugja magárol nem fázós egyébként. A tarkojat szoktam nézni hogy hideg e de nem szokott.
A pici csukott ablaknál alszik, rugdalozoba melege van nem tud úgy aludni :)
2,5 éves, de tavaly is így aludt. Egy body van rajta és zokni. A takarót nem tűri meg magán, az ablak bukón van. Fogalmam sincs, hogy hány fok van, de meleg van, biztos 25 fölött, szerintem közelebb a 30-hoz. Hajnalra se nagyon hűl 25 fok alá. Ő is ébred éjszaka, olyankor közénk fekszik, de a takarót akkor sem tűri meg magán. Mondjuk télen sincs rajta több ruha, csak akkor kéri a takarót és nem rúgja le magáról.
De erre nincs recept, minden gyerek más. Valószínűleg rám ütött a fiunk ebben, mert én télen-nyáron egy pólóban alszom, csak télen egy huzattal betakarózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!