Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Milyen gyakran betegek a...

Milyen gyakran betegek a gyerekeitek?

Figyelt kérdés
Mennyi idősek, és milyen betegen maradnak otthon?

2023. okt. 24. 15:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Iskolás gyerek nem szokott sokszor beteg lenni, bölcsis, ovis gyereknél elég gyakori.
2023. okt. 24. 16:11
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen ezzel sokan így vannak, hogy a nátha maximum kellemetlen egy iskolásnál, de nem betegség.
2023. okt. 24. 16:13
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem most iskolásak a gyerekeim, és az ofő már mondta szülőin, hogy sokat hiányoznak, egy náthával lehet menni nyugodtan iskolába. Én ezen eléggé ki is akadtam, mert én biztos nem küldöm el a gyereket betegen iskolába. Hiába náthás, kellemetlen, ha egész nap fújja az orrát, fáj a torka, köhög, még ha nincs is láza. Amúgy a lányom kb. félévente egyszer beteg, nem nagyon, csak ilyen szezonális felső légúti betegséggel. Én nem szoktam neki erőltetni, hogy iskolába menjen. Pedig ő akarná, mert lemarad, nem tud pótolni.
2023. okt. 24. 16:21
 14/20 A kérdező kommentje:
13 az enyém is így van a nagyobbik, nem szeretne a lányom hiányozni, ami persze jó, de közben meg 100 zsepit elfúj egy nap. Mondja, hogy senkit nem zavar benn, mert mások is meg vannak az osztályba fázva.
2023. okt. 24. 16:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát ez az, egymásnak adogatják, de bemennek, mert dolgozat. Nekem volt olyan tanárom is, aki minden hiányzónak alapban beírta az egyest, mert tuti csak lógnak. Szerencsére nekik nincs ilyen tanáruk, de azt már volt amelyik megmondta, hogy a pótdolgozat sokkal nehezebb lesz.
2023. okt. 24. 16:41
 16/20 A kérdező kommentje:
15 igen, a pót a mi időnkben meg nálunk is mindig nehezebb
2023. okt. 24. 16:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Az én fiam még csak egy éves, de már így is hoztunk haza a játszóról betegséget. Sokan lehozzák az ovis gyereket betegen. A fiunk egy délután volt lázas mindkét alkalommal, meg utána 2-3 napig folyt az orra. De mi a férjemmel 2 hétig ki sem tudtunk keveredni ezekből a náthákból. Előtte évekig nem voltunk betegek, még megfázás szintjén sem. Mi a fene van ezekben a gyerekbetegségekben? 🙈
2023. okt. 24. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 Amúgy ezt én se értem, iskolás koromban alig voltam beteg, nemrég került a kezembe az általános iskolás bizonyítványom, és konkrétan volt olyan év, hogy 1 napot hiányoztam 😐 De a többi évben is max 7-8 napokat. Ha visszaemlékszem, nem is jön elő olyan emlékem, hogy beteg voltam. Anyum is azt mondja, hogy baromi ritka volt. Most meg mi van...? Minden sz@rt elkapok a gyerekeimtől, és sokszor tovább tart belőle kijönnöm, mint nekik 🤷‍♀️
2023. okt. 24. 19:11
 19/20 A kérdező kommentje:
17,18 dettó amikor baba volt 2 napig szipogott mi meg 2 hétig nyár közepén meg voltunk fázva a férjemmel előtte soha
2023. okt. 24. 19:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem az embereket, hogy miért van a bolha a seggükben, hogy betegen miért kell levinni a gyereket, miért nem lehet otthon maradni? Sokan csak úgy elmászkálnak, ha nem is lenne muszáj.
2023. okt. 24. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!