Dévény torna szakemberre, hol tudok panaszt bejelenteni?
2, ne ferdíts! A Dévény mindenekfelettiségét nem ismerik csak el, ugyanis nem csodamódszer, csak ezt hajlamosak elfelejteni.
Vannak olyan állapotok, amiknél kifejezetten káros a Dévény-módszer, ezért nem szabadna neurológiai vizsgálat nélkül minden boldogtalannak ajánlani.
Hogy szélsőséges példát írjak: izomsorvadásban szenvedőknél felgyorsítja a leépülést.
8 hetes korától kezdve vittük a hölgyhöz heti 1x, de volt, hogy 2x. (10 ezer Ft egy kezelés nála). 15 hónapos a kislány, nem csinál semmit. Nem kúszik nem mászik nem ül. Háton vagy hason van. 1 éves volt április elején, de már előtte is rákérdeztem, hogy ez normális???? Persze majd csinálja, nagyon hypoton a kislány és ez miatt késik ennyit.
Bíztam benne, mivel szakember, én meg nem értek hozzá. Gyerekorvosom, védőnőm válasza bármilyen kérdésre az, hogy: nem tudom anyuka.
Fejlődés neurológus pedig nem leszólta a Dévényt, hanem a ,,szakembert,, mivel nem hypoton a kislány. Rég nem kellett volna már hozzá járni, csak jó volt a heti 10-es számla nélkül.
Felhívom a központjukat. Annyit szeretnék elérni, hogy mást ne vágjon át ilyen szinten ez a ,,szakember,,
"mivel nem hypoton a kislány"
Akkor mi?
Mert pont hipotóniara (is) szar a Dévény. Oda aktív torna kell.
Feszességre a leghatásosabb.
Itt a gyerekorvos a legnagyobb hunyó, réges-rég be kellett volna utalnia fejlődésneurológushoz! Nagyon remélem, hogy még helyrehozható.
Izomtónus zavar, idegrendszer értetlensége - ez a diagnózis. Közben hívtam a központot, normálisak voltak. Azt mondták írjam le nekik A-Z-ig a dolgot.
Azt direkt és minden alkalommal kihangsúlyoztam, hogy a védőnőm és gyerekorvosunk mindenre vállat von, meg nem tudom. Ez használta ki a Dévényes hölgy. Ahogy a fejlődés neurológus mondta, már régen szólnia kellett volna, hogy ide nem dévény kell és vigyük tovább a kislányt.
És mi a javasolt terápia? Illetve az kiderült, mi okozhatja?
#1 és #6 voltam
Első körben gyógytornász (nem dévény). Utána TSMT. Nem tudni az okát, nem volt gond se a terhesség se a szülés alatt.
9-es fizikai vizsgálatot csinált rajta. Nem tudni mi okozza. A családjainkban nincs ilyen. Meg nem is volt. Még a TSMT előtt visszük egy idegrendszeri felmérésre.
Köszi, hogy írtatok. Este elküldtem a központnak az e-mailt. Várom a válaszuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!