A kislányom borzasztó hasfájós. 1 hónapos és már mindent bevetettem. Espumisan, infacol, borogatás, torna, de semmi sem használ, csak a szélcső! Azt mondta a gyerekorvos, h akár napi 10szer is megszélcsövezhetem. Mit gondoltok erről?
Szoptatott baba vagy tápszeres?
A szélcsővel, inkább én óvatosan bánnék, csak végső esetekben használnám.
Ha tápszeres, próbálkoznék tápszerváltással.
Ha szoptatott, akkor a saját étrendemen is módosítanék.
Esetleg, még hintával, pihenőszékkel próbálkoznék, ha esetleg a fentieket még nem próbáltad volna.
Esetleg kendő, ami még szokott segíteni.
Kitartást!
Azt, hogy ha szoptatsz, akkor megnézném, hogy te mit eszel. Ugyanis ha nem jó kaját eszel, az ugyan úgy hat a gyerekre.
+ van amelyik tápszert nem bírja a gyerek pl. ilyen is van, és az is okoz ilyet.
kendő is van, az átmeneti. az étrendemen már teljesen változtattam, csak diétás könnyű ételeket eszem. a Kicsi 100% anyatejes. borzalmasan mohón szopizik és ez a probléma tárgya.
rettentő levegős a pocakja, emiatt rengeteget csuklik is és volt h sugárban hányt, mivel a levegőbuborékok kilökték a kaját ( orvos mondta).
Tényleg csak a cső segített. attól félek, h kitágul a popsija vagy nem tanul meg kakilni magától, elkényelmesedik, de a doki azt mondta, hogy ez butaság, mert csak ingert kap a szélcső által és így elkezd szellenteni vagy kakilni.
Véleményt azért kérek, mert vmiért ez a 10 csövezés sok nekem és nem győzött meg.
Hinta és pihenőszék annyira nem köti még le, de már szoktatom.
A hintát és a pihenőszéket nem is azért írtam, hogy lekösse, hanem a kicsit más testhelyzet miatt, hogy rendeződjenek a bubik a pocakban.
Ha nem sikerül megbüfiztetni teljesen, ez is segíthet, hogy nem teszed rögtön vízszintbe.
Illetve, van a lajhár vagy leopárd tartás is, ki minek ismeri, nálunk az is nagyon sokat segített.
A babamasszázs is és, hogy hason altattam.
Lehet, hogy a technika rossz. Én felkeresnék egy szakembert.
Itt tudsz keresni hozzád a legközelebb eső tanácsadót. Sok sikert remélem sikerül megoldani!
erről a leopárd tartásról még nem hallotam. ez mit takar?
2-3óránként szopizik . a büfiztetés szintén gond,mert hiába járkálok vele szinte egy órán keresztül, nem jön ki neki.
a tornánal azt is alkalmazom, illetve a biciklizést is.
Egy hete szinte csak hason alszik már. Én is ugy teszem, de Ő is ezt kívánja.
Több ötletem ninc ssajnos :(
*csak diétás könnyű ételeket eszem. a Kicsi 100% anyatejes. borzalmasan mohón szopizik
Nem lehet, hogy a diéta miatt a tejed nem tápláló neki? és ezért enne állandóan?
Ugye nem iszol fehérjés fogyis italt? mert az sok mindent megmagyarázna.
*rről a leopárd tartásról még nem hallotam. ez mit takar?
Alkarodra fekteted a picit pocakkal lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!