A kislányom borzasztó hasfájós. 1 hónapos és már mindent bevetettem. Espumisan, infacol, borogatás, torna, de semmi sem használ, csak a szélcső! Azt mondta a gyerekorvos, h akár napi 10szer is megszélcsövezhetem. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 15:04
21/23 anonim válasza:
Ha bőven van tejed, megpróbálhatod, hogy szopás előtt valamennyit lefejsz. A szoptatás kezdetén viszonylag magas cukortartalmú tej ürül, ha ebből lakik jól a baba, az is okozhat hasfáját. Ha ennek legalább egy részét kifejed, a relatíve kisebb cukortartalmú, zsírosabb tejből fog többet kapni.
De babalaktázt is megpróbálhatsz adni neki, ha tényleg a sok laktóz emésztése okozott panaszt, ez is segíthet.
22/23 anonim válasza:
Szia. Hasonló helyzetben vagyok mint te. Ami bevallt nekem. Minden etetésnél infacol illetve bocis csepp, tejcukor bontó enzim csepp, plusz szélcső. Az első fiamat majdnem 4 hónapos koráig szelcsoveztem mert muszáj volt nagyon szenvedett akár napi 5,6x is. Ne aggódj nem fog hozzá szokni. Ahogy az orvosod mondta. És a kialakitasa is olyan hogy nem fog a végbelében kárt tenni. A kicsi fiam most 6 hetes. Öt is szelcsoveztem elég gyakran csak így távozik az a puki amit ő nem tud ki nyomni. Amint hozzá találsz ezek a dolgok elmulnak ne aggódj. Nyugodtan szecsovezz. Jó babazast
23/23 A kérdező kommentje:
A bio gaia csepp megoldotta a dolgot! Lassan 3 hete se szélcső,se pocakfájdalom,se kétségbeesett zokogás! Csak javasolni tudom!
2020. szept. 4. 02:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!