Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A kislányom borzasztó hasfájós...

A kislányom borzasztó hasfájós. 1 hónapos és már mindent bevetettem. Espumisan, infacol, borogatás, torna, de semmi sem használ, csak a szélcső! Azt mondta a gyerekorvos, h akár napi 10szer is megszélcsövezhetem. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2020. júl. 26. 15:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%
10+Kóla is.
2020. júl. 26. 15:26
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Ahogy a kedves #9-es is írja.

Az alkarodra fekteted.

De itt van videó formájában is és van büfiztetésről is videó.

[link]

2020. júl. 26. 15:26
 13/23 A kérdező kommentje:

sem kólát, sem semmi szénsavasat nem fogyasztok. ezeket a fogyókúrás sz.rokat végképp. szoptatás végéig nem fogok ezzel foglalkozni.

táplálónak tápláló a tejem mert 3hét alatt hízott 800 grammot és remekül néz ki egyébként.

Köszönöm a videót! Ezt kipróbálom.

De fő kérdésem még mindig az, hogy a gyermekorvos javasolja a szélcsövet , ráadásul elég gyakran, mert ő is tapasztalja, hogy semmi sem haszná a Kicsimnél.

Tapasztalat vagy részletesebb vélemény ezügyben?

2020. júl. 26. 15:35
 14/23 anonim ***** válasza:
31%

*De fő kérdésem még mindig az, hogy a gyermekorvos javasolja a szélcsövet , ráadásul elég gyakran, mert ő is tapasztalja, hogy semmi sem haszná a Kicsimnél.

Sosem használtam, volt javaslat rá, de nem éltem vele.

*táplálónak tápláló a tejem mert 3hét alatt hízott 800 grammot

Ez szuper, akor viszont lehet, hogy túleszi magát:D

2020. júl. 26. 15:45
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Kisfiamnál rendszeresen használtuk 3 hós koráig, mert neki is sok gondja volt a kakival/pukizással. Nekünk is a gyerekorvos javasolta. Abszolút nem szokott hozzá, semmi baja nem lett, 3 hós kora után el is felejtettük, mert onnantól simán kakilt magától.
2020. júl. 26. 15:57
 16/23 A kérdező kommentje:
Szinte szó szerint ugyanezt mondta a gyermekorvosunk. Akkor gond nélkül használjam? Persze, nem orrvérzésig, de használjam, ha szükséges? Nem kényelmesedik bele?
2020. júl. 26. 15:59
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem olvastam el a válaszokat, csak és kizárolag saját tapasztalat alapján írok.

Az én babám szopizott és kiegészítésként tápszert is kapott, hasfájós volt nem tudott kakilni sem,nem nagyon büfizett, nyűglödtünk szegénykémmel sokat egészen addig amíg nem használtuk a szélcsövet. Kb fél - 1 perc használat után mikor kijött a levegő kakilt is elmult minden. Nekünk nagy megváltás volt és volt, hogy napi ketszer is használtam mert kellett. Semmi gond nem volt, nem szokott rá, ment magától is a kakilás egyik napról a másikra semmi negatív utohangja nem lett, mondom ezt ugy hogy most 3 éves a kislányom.

2020. júl. 26. 16:57
 18/23 anonim ***** válasza:
38%
Az a baj, hogy a szelcso csak tuneti kezeles viszont a problemat nem fogja megoldani. Szerintem, ha a taplalkozasoddal nincs baj akkor a szoptatassal lesz. Na nem olyan ertelemben. Irtad, hogy mohon eszik, sajnos vannak ilyen babak, de ezen is lehet segíteni. Szoptatasi tanacsadot keress fel, szemelyesen tudnak segiteni.
2020. júl. 26. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Ha a baba nem tud pukizni kakilni attol fájhat a pocakja tehát a szélcső használatával ez megoldodhat mint maga a tünet megszünik.
2020. júl. 26. 17:17
 20/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2020. júl. 26. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!