Létezik ingyenes Dévény torna?
Van TB által támogatott Dévény torna, háziorvos nem írhatja fel, csak szakorvos. Nekünk neurológus írta fel, és ahhoz a gyógytornászhoz kellett mennünk, akihez ő küldött.
Ilyennel ne kísérletezz otthon, ez nem olyasmi, amit youtube-ról meg lehet tanulni, és még többet árthatsz vele.
Ahhoz mit szolsz hogy en meg fizetnek barmennyit, de egy devenyes se er ra, pedig 5 van a varosban (varoson kivul mar nekunk se ferne bele anyagilag, mert nem tomegkozlekedeskompatibilis - vegig orditja, kocsi pedig nincs)?
Most probalunk protekcioval bejutni.
6 honapos, laba feszes. 1-szer fordult hasra, nem nyomja ki magat.
"azért ez szerintem borzasztó hogy akinek a szülei nem tudnak kifizetni havi20-30 ezret "
Szerintem meg az borzasztó, hogy ahányszor beírom, hogy aki várhatóan nem tud majd kifizetni egy kis gyógytornát vagy speciális tápszert a gyereknek, az NE vállaljon gyereket, akkor rendre a béka feneke alá pontoznak azzal, hogy "nem lehet úgy gyereket vállalni, hogy jaj mi lesz ha beteg lesz".
Szerintem pedig csak úgy kellene gyereket vállalni, hogy el tudd tartani akkor is, ha fejlesztésre, gyógycipőre, spéci étrendre (allergia) szorul!
Mi "sima" gyógytornára járunk a gyerekkel, mert a Dévény annyira "menő" lett, hogy boldog boldogtalan paramami odahordja a makkegészséges gyerekét felmérésre, és ezzel nem jut idő és hely azoknak, akiknek tényleg szükségük lenne rá.
Ha csak túlparáztatás, akkor minek akarod elvinni?
A gyerekorvosnál érdeklődj, ő meg tudja mondani ki ad beutalót.
Ha nem kaptok beutalót, akkor marad a megtakarítás. Pont ilyen helyzetekre van (nálunk legalábbis).
jav.: kerületei
Ha sehogy sem tudod megoldani, akkor telefonálj be a központi számra, hátha tudnak neked segíteni:
Lehet, hogy bent az alapítványnál kevesebbet kell fizetni, de nem biztos, illetve akit itt ajánlanak, annak biztosan van tényleges végzettsége és nem fogja a gyereket fölöslegesen, indokolatlanul kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!