Elvinnéd ezért gyerekorvoshoz?
8 napja lázas lett (38,6) a 2 éves gyerekem. Ez egy napig tartott, fél napig volt rosszabbul tőle. Orvos látta, azt mondta biztos vírus. 4 nappal később elkezdett folyni nagyon minimálisan az orra. Enni evett, inni ivott, játszott. (A nátha első napján nem szokott enni, szerintem akkor fájhat a torka, de most evett.)
Nekem ugyanazon a napon elkezdett folyni az orrom, ugyanúgy csak minimálisan,mint neki, viszont nekem dugult is és napok óta viszket, száraz a torkom belenéztem és hólyagos is. A gyerekem torkára nem lehet rendesen ránézni, mert hatalmasak mindig a mandulái. Az orvos még a nátha előtt nézte a torkát, de nagyon felületesen. Ő sem szokta rendesen látni a torkát.
Ha nincs tünete egy nagyon enyhe orrfolyáson kívül bevinnéd vissza az orvoshoz azért, mert neked hólyagos a torkod?
Ha hőemelkedése, láza, nehéz nyelése stb. lesz persze egyből szólok neki, de a beteg gyerekek között kaptuk ezt el lehet a láz után.
Most egy ilyen hosszú lefolyású vírus terjed. :/
Nekem a 2,5 évesem lázas volt, utána napokig semmi. Aztán száraz köhögés. Majd vizes orrfolyás 2-3 napig. Most pedig beindult a nagyon durva hurutos köhögés.
Már 2 hete vagyunk benne a betegségben. 1 hét után mentünk dokihoz, antibiot kaptunk. Nekem sajnos ráment az arcüregemre is.
Szóval lehet jobb lett volna hamarabb menni.
Mondta a doki, hogy most egy ilyen hosszú lefolyású vírus terjed.
Nem mondom, hogy nálatok is ez van. Majd úgyis látod, hová alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!