Ilyen esetben elvinnéd a gyerekorvosi ügyeletre vagy megvárnád a hétfőt?
Figyelt kérdés
Tegnap este 11-től folyik a 6 hónapos kisfiam orra és köhög. Éjjel óránként kellett orrcseppezni + orrot szívni neki, mert felébredt, hogy nem kap levegőt és sír. Láza nincs, a kedve jó. Én már 4. napja küzdök a betegséggel, valószínűleg tőlem kapta el. Nekem a torkom is fáj.
Ma a kórházban van gyerekorvosi ügyelet, a gyerekorvosunk hétfőn délelőtt rendel legközelebb.
2016. okt. 15. 07:16
1/11 anonim válasza:
Én elvinném, márcsak azért is, hogy ne szenvedje végig a hétvégét.
2/11 anonim válasza:
Ha nincs láza semmit nem csinálnak vele. Cebion csepp, orrszívás. Ennyi. Óránként viszont nem szabad csöpögtetni az orrába tengervizessel sem.
3/11 anonim válasza:
2. válaszolóval értek egyet, ha nincs láza nem fognak semmi mást mondani neked, mint amit eddig is csinálsz, köhögésre viszont tudom ajánlani neked nagyanyáink jól bevált módszerét: disznózsírral kend be a mellkasát, rá egy textilpelenka, ez rákötözve fáslival vagy sállal ami van otthon, ebbe legyen egész nap, éjszaka is... :)
4/11 anonim válasza:
Ma munkanap van, van normál rendelés.
5/11 anonim válasza:
En se vinnem meg, majd hetfon , ha nem javul.
Szopizzon/igyon sokat, es parologtass a szobajaban.
6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a mi orvosunk nem rendel ma, itt csak ügyelet van. Köszönöm a válaszokat! Veszek Cebion cseppet.
2016. okt. 15. 08:22
7/11 anonim válasza:
Nem ügyelleti eset. Ráadásul semmit nem tudnak vele csinálni.
8/11 anonim válasza:
Ha nincs láza semmit se fognak vele csinálni írták páran... ha láza lenne se csinálnak vele semmit, hanem hangulattól és a doki stílusától függően elmagyarázzák,hogy kell lázat csillapítani stb stb aztán elmondják,hogy szívd az orrát meg a torkára ajánlanak valamit vagy netán fel is írnak valamit és közlik,hogy vidd majd a gyerekdokihoz és különben meg ez nem olyan dolog amihez az ügyelet kell.Felénk ritka az ügyeleten olyan doki akiből annak ellenére,hogy gyerekekkel foglalkozik egy alap kedvesség és megértés is áradna.
9/11 anonim válasza:
Szia! Én is azt tudom mondani, hogy nem ugyeleti eset az orrfolyas. Megertem, hogy aggodsz, de ugyeletre csak akkor vinnem, ha nem tudom levinni a lazat.
10/11 anonim válasza:
Ja, es miwlőbbi jobbulast nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!