Ovi kezdésre milyen vitamint ajánlotok?
Figyelt kérdés
Most fogja szeptemberben kezdeni a fiam az óvodát, szeretném amennyiben lehet megtamogatni a szerevezetet, hatha kicsit ki tudjuk küszöbölni a betegségeket!
Broncho vaxom melle mit ajanlanatok?
2022. aug. 16. 09:29
1/9 anonim válasza:
Én ezt elhagynám amit írtál. Ez nem egyszerű vitamin amit írtál, ne próbáld ennyire kivédeni, hogy beteg legyen. A Broncho olyan gyerekeknek van, akik állandóan légúti fertőzést kapnak, és támogatni kell az immunrendszerüket, nem szabad állandóan szedni (max 3 hónapon át). Többet ártasz vele hosszútávon mint használsz. Ennyire ne féltsd. Most ismerkedik az immunrendszere a betegségekkel, ha nem kapja el nem győzi le akkor hiába adsz neki bármit, állandóan beteg lesz. Én amit javaslok az egyszerű Béres csepp, hozzá adnak C vitamint, meg valami tiszta D vitaminos készítmény a Béresnek is van D3 készítménye. A cseppet meg a C vitamint kapná minden nap vagy heti 5 nap, a D3 meg heti 3 nap. Bőven elég. Szóval hagyd el ezt a broncho vackot, marhaság, olyan gyerekeknek van akik tartósan betegek, kár egy teljesen egészséges immunrendszert egy mesterséges ilyen jellegű gyógyszerrel tömni, mert káros.
3/9 anonim válasza:
Szintén C és D. Cebion és eurovit szerintem tökéletes, de ennyire, ne stresszelj rá. Tök mindegy, mit csinálsz, első évben akkor is gyakran lesz beteg.
4/9 anonim válasza:
Semmilyet, mi nem szedünk, mégis megerősödött egy idő után.
5/9 anonim válasza:
Nálunk a dm szákba fújható d vitaminja vált be, kombinálva a Jutavit multivitamin macijával.
7/9 anonim válasza:
C, D, + heti egyszer vitacolant adok.
8/9 A kérdező kommentje:
Ertem!
Valószínű igazatok van es túl gondolom. Akkor a broncho vackot(ez nagyon tetszett🤣🤣) elhagyom.
Magmax szerintetek milyen? Elvileg természetes zöldségek, gyümölcsökön alapszik.
Zöldséget sokat eszik a fiam, a gyümölcsökkel hadilábon állunk, alma banán amit hajlandó megenni.
2022. aug. 16. 12:48
9/9 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom, hogy valami tiszta D és C vitamin kombináció semmi másra nincs szüksége. Esetleg valami multivitamin ha még nagyon akarod nyomni, de a szervezed véges mennyiségűt képes a multivitaminból feldolgozni, a többi a vizelettel kiürül. Szóval ezt se tolnám túl, mert csak drága vizeletet eredményez. Hidd el a te kisfiad szervezete is meg fog tudni birkózni a bacikkal. Én nem adnék a D és C vitaminon kívül semmit, addig amíg nem látom, hogyan reagál erre a szervezete. Lehet alig lesz beteg, ez sem törvényszerű, hogyha óvodás mindenképpen folyton beteg lesz az elején. Biztos lesznek rosszabb és jobb időszakok is, ezt ne úgy képzeld el, hogy 9 hónap az év és 9 hónapot beteg lesz. Lehet mázlid lesz és 2 havonta lesz beteg. Ha nagyon sokat beteg akkor adnék a C és D mellé valami mást, multivitaminokat, de a gyümölcsökkel ez így rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!