Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31.hétben vagyok és nàthás...

31.hétben vagyok és nàthás lettem, mit ajànlotok?

Figyelt kérdés

Ha háziorvoshoz fordulnék elküldene egyből tesztre? Vagy valamit ajánlana?

Nem szívesen megyek karanténba, egy kis megfàzással.

Ez a herbal swiss forróitalpor mennyire vált be nektek?

C vitamint,hagymateat,harsfateat,mézet fogyasztok jelenleg, plussz gyümölcsök,folyadèk.

2021. aug. 23. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
háziorvoshoz menyj és tudja terhesek mit szedhetnek
2021. aug. 23. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 31 hetes vagyok és szintén megfázva. Én úgy vagyok vele, hogy kipihenem, 2 napja tart, de már jobb. Gyümölcsöt nem ehetek, mert terhességi cukorbeteg vagyok. C-vitamint viszont szedhetsz, én szedek terhesvitamint, vasat, azbis erősít. Sok folyadék, de vigyázz a teákkal, vmelyik káros a magzatra és vízhajtó, nézz utána. Tőzegáfonya tea akkor lehet még jó, ha felfázás is van. Habár azzal már orvoshoz kell menni.
2021. aug. 23. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:

A legfontosabb a sok folyadék, hogy minél jobban ki legyen mosva belőled a betegség.

C vitamin, D vitamin emelt mennyiségben és sokat levegőn lenni. Mezei náthát ez javítja ilyenkor a legjobban. Én is voltam beteg terhesen, mindkét alkalommal és mindegyik gyógyszer ellenezve van terhesen. Még a torok fertőtlenítő cukorka is. Nem jártam utána hogy miért.

Személyes válasz: 31 hetesen én inkább megkérdezném a dokit, hogy a tünetek miatt kell-e a teszt, mert ha mégis covidos lennél és a nátha lázzá is alakul, nem mindegy hogy kezelnek! :(

Mi átestünk rajta, a fiam 1 hónapos volt akkor. Inkább telefonáltam es kérdeztem a tesztet, minthogy kiderüljön, tovább adom nagyszülőnek, nagyobbik ovis társainak, férjem munkatársainak stb..

Inkább legyen negatív a teszt minthogy azon kelljen izgulni hogy ha ne adj isten valami gond lesz és be kell menni kórházba idő előtt, akkor hova kerülsz és milyen osztályon próbálnak segíteni.. :(

2021. aug. 24. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hálisten sokkal jobban vagyok, rengeteg folyadékot(vizet,teát) ittam, gyümölcsöket ettem, c vitamin, d vitamin, illetve rengeteget pihentem! 🙏🏻

Máskor 2hétig megszenvedem, most 2-3nap alatt jól lettem😌

2021. aug. 24. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:

3as vagyok: tök érdekes, de én is pont egy ilyenben voltam/vagyok benne. Ezek szerint ez valami országos dolog lehet. Náthás megfázásos valami, de 1 nap a szörnyű rész a többi már viselhető és gyors gyógyulós.

Örülök hogy jobban vagy!

2021. aug. 25. 08:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyébként durva, de most szinte a fele ismerőseink írjàk/mondják, hogy lebetegedtek, egy Anyuka bnőm lázas is lett. Mondjuk én először a klímás buszra gyanakodtam 🙈 utána meg ez a hideg-meleg idő váltakozására.. de biztos van valami a levegőben..

Köszönöm szépen! Neked pedig jobbulást! 🙏🏻😊

2021. aug. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!