Milyen bevalt kremeket ajanlotok terhessegi csikokra?
Figyelt kérdés
23+6 hetes kismama vagyok, eddig csak 2 kilot hiztam, de a hadam az utobbi 1-2 hetben latvanyosan nagyot nott, es ma a koldokom alatt eszrevettem par csikot. :(
Mivel kenjem? Nezegettem a neten, de 6-7ezer ft-os kremet nem szeretnek venni, vagy hasznal vagy nem.
A Dm-es vagy Rossmann-os tenyleg jo??
2013. nov. 9. 19:35
1/9 anonim válasza:
Sajnos hormonális, illetve genetikai hajlam kérdése. Egyszerű hidratálókrém minimálisan segít rajta, de ténylegesen genetikán múlik - nem igazán tudsz mit csinálni vele.
Egyébként pont a hormonális háttér az oka, hogy kamaszkorban és terhesség alatt fordulnak elő.
2013. nov. 9. 19:41
2/9 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani min múlik hogy lesz-e csíkod,de én ezeket a Rossmannos és DM-es olajakat és krémeket használtam,és nem lett csíkom.Pedig biztos voltak hormonjaim nekem is :) (Babydream és mamaglück) Viszont ezek tényleg nem drágák,sokat nem vesztesz ha kened magad,meg az összetevői is jók,nekem ez is fontos volt.
2013. nov. 9. 19:46
3/9 anonim válasza:
A felkészítő tanfolyamon a főorvos azt mondta, hogy ezzel nem lehet semmit tenni, már a terhesség elején megmondja mindenkiről, hogy ki lesz csíkos, ki nem... A kötőszövet számít, az meg genetika.
2013. nov. 9. 19:51
4/9 anonim válasza:
DM-es krémet használtam, de inkább a lelkem megnyugtatása miatt kenegettem a hasam, meg mert viszketett. Nem lett csíkom, de nem hiszem, hogy a krém miatt. A kötőszövetektől függ, hogy csíkosodunk-e. Szóval akinek hajlama van rá, az kenheti akármivel.
2013. nov. 9. 21:35
5/9 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, miből mondja meg egy doki előre, lesz-e csík vagy sem :-O
Nekem nagyon rosszak a kötőszöveteim, amikor kamaszkoromban nagyot nőttem tiszta csíkos lett a fenekem, még a derekam is egy kicsit, a combom teteje is.
Az első terhességem alatt viszont egyetlen egy csík sem lett a hasamon.
Most a másodikkal sokkal nagyobb a hasam, remélem megúszom, de eléggé aggódom.
Én amúgy egy zöld üveges olajat használok, dm-ben lehet pl kapni rózsaszínes dobozban, 4-5 ezer forint közt van. De szerintem is inkább a szerencsén múlik, megússzuk-e.
2013. nov. 9. 22:10
6/9 anonim válasza:
Én dm-es babylove olajat használom, hogy lesz-e csíkom azt nem tudom, de pl. viszketni nem szokott a hasam, úgyhogy valamit csak használ. (31 hetes vagyok és hajlamos a striákra)
2013. nov. 10. 09:18
7/9 anonim válasza:
Én a Milupa terhességi krémet+DM babylove olajat használtam!A kettöt összekevertem és úgy kentem be vele magam!Pár percig ne öltözz fel,hogy egy kicsit hagy szívja be a bőröd fürdés után!Nekem nagyon bevált 39 hetes km!Egy darab csíkom sincs,végre valami ami megérte az árát,és nem is drága!
2013. nov. 10. 11:40
8/9 anonim válasza:
En a Neutrogena Intenziv testapolojat hasznaltam vegig (mert a DM-esnek nem birtam az illatat), es nekem 100%-osan bejott.Pedig vannak csikjaim kamaszkorombol, de a hasamon a terhesseg alatt egy darab sem lett!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!