Mit ajánlotok terhességi csíkok ellen és mikor kell elkezdeni alkalmazni?
Figyelt kérdés
2008. máj. 9. 08:12
1/5 anonim válasza:
Alkalmazni nem lehet elég korán. Akár már a 8-10 héttől érdemes kenegetni magad.
Általában nagyon zsíros krémet ajánlanak, és személy szerint a Dm-ből vettem Baby Love krémet és olajat, azzal kenem a combomat, kívül hátul, a hasamat, és a derekamat.
De ez génfüggő, van akin hamarabb megjelennek, van akinek az utolsó hónapban reped meg a bőre, van akinek egyáltalán nem. Érdemes kenni, mert még ha nem is uszod meg csík nélkül, de legalább ne olyan erőteljesen repedjen bőr.
21 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Szia!Nekem szezám olajat ajánlott egy kedves természet gyógyász ismerősöm.Azzal kenem magamat,teljesen természetes.Bio boltban tudsz venni 1dl ojan 400-450ft.Kb egy hónapig elég nekem,de én nem sajnálom.Már nagyon megszerettem,igaz csak este tudom alkalmazni,mert olyan pizsi kell amit nem sajnálsz ha kicsit olajos lesz,amúgy elég hamar beszívja a bőröd.Én kenem a combomat a hasamat a fenekemet és a melleimet.Eddig szerencsére nem repedtem még meg,remélem nem is fogok.30hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Szia! Én kb 15 hetes korom óta este babaolajjal (vizes bőrre), délelőtt Milupa terhességi krémmel kenem magam.
25 hetes kismama.
4/5 anonim válasza:
Én 31. hétben járok és egyetlen csíkom sincs és akinek ezt a rémet ajánlottam annak nincsennek egyáltalán csíkjai. Ez pedig az FLP kék kréme. Ha gondolod hozzá tudlak segíteni. Tényleg fantasztikus én sem gondoltam volna. Kimondottan terhességi csíkokra való. Több embernek ajánlottam eddig mindenkitől csak nagyon jó visszajelzéseket kaptam. Érdemes kipróbálni. Remélem tudtam segíteni! Üdv.
5/5 anonim válasza:
Szia utolsó válaszoló! engem érdekelne ez az FLP krém a terhességi csíkokra, nekem a combomon meg a fenekemen lettek ilyen csíkok a szteroidtól(beteg voltam a nyáron) és terhes sem vagyok... Ettől amúgy teljesen elmúlik? Mennyi idő alatt? köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!