Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen terhességi tesztet...

Milyen terhességi tesztet ajánlotok?

Figyelt kérdés
holnap érdemes lenne tesztelnem ha 30.-án kéne megjönnie? mekkora esély van rá h ha terhes vagyok ki is mutatja?
2010. dec. 28. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

jó esélyed van rá!!

én mindkét terhesség alatt a Gravi HCG-t használtam valamint a MediLab-ot. Bár utóbbit sokan szidják én úgy vagyok vele hogy aki terhes annak kimutatja....

2010. dec. 28. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a Gabriel és a Lily tesztet ajánlom. Mindhárom terhességemnél kipróbáltam nagyon korán a Gabriel-t, erősen kimutatta mindkét csíkot, egy napos késés után. De a Lily tesztről is ezt hallottam.
2010. dec. 28. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Gabriel, Qupido. Már valószínüleg ezek ki fogják mutatni. De a Medi-labot nem ajánlom. Az igaz, hogy aki terhes annak kimutatja, de sajnos sokszor fals pozitvot mutat. Nekem nincs vele tapasztalatom, de sokaknál olvastam itt, hogy pozitív lett, de nem volt terhes. És rendszeres visszatérő dolog ez.

Sok sikert! És írj majd, hogy mi lett az eredmény!

2010. dec. 29. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Szió,

előre is grat! :)

Próbáld ki a Romed terhességi gyorstesztet, olcsó és egyszerűen használható!

100%-biztosra megmondja, terhes vagy-e.

:)

2011. szept. 23. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
A ROMED terhességi gyorstesztek most a legmegbízhatóbbak szerintem. Elég sok gyógyszertárban látom kitéve, és a többi fórumon is elég jó véleménnyel vannak róla!
2011. okt. 3. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Aranyos vagy, de a kérdésnek már lassan 1 éve lejárt az aktualitása. De végül is aki később olvassa, annak jól jöhet az információ.
2011. okt. 3. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia,

ez is a cél, hogy eljusson az információ, hiszen aki böngészi az oldalt, annak bármikor jól jöhet! :)

Rendes tőled,hogy írtál!

Nekem bevált a Romed terhességi gyorsteszt, boldog voltam nagyon az eredménytől...

Kívánom mindenkinek ugyanezt! :)

2011. okt. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!