Mi volt a legrosszabb hely, vagy helyzet ahol lebetegedett a gyereketek?
Attól függ, mit értünk "rossz" alatt. A legkínosabb szituáció a középső gyermekünkkel függ össze, 11 hónaposan elkapott egy durva hányás-hasmenéses vírust, amivel később kórházba is került. Hol máshol kezdődhetett volna, mint az IKEA éttermében. Épp vidáman falatoztunk, amikor elhaladt mellettünk egy fiatal pár, tálcával a kezükben fürkészve, hova ülhet ének le. Ahogy odaérek hozzánk a fiunk a semmiből óriási sugárban elkezdett hányni. Nagyon ciki volt🙉
A legtehetetlenebbnek a lányommal éreztem magam, amikor a buszon vizet kért, én elengedtem egy pillanatra hogy adhassak neki, hiába szóltam, hogy kapaszkodjon, persze nem fogadott szót és amíg a kulacsát kerestem a busz hírtelen fékezett, ő pedig Előre esett bele valami kiálló csavarba, ami felsértette a száját, ömlött belőle a vér, én meg 2 picivel (ő 4,az öccse 2éves volt ekkor) gyalogosan, azt sem tudtam mihez kezdjek, ráadásul egy utas még be is szólt, végül nehézkesen eljutottunk a sürgősségire, ott összevarrták. Lelkileg a legnehezebben feldolgozandó élményem még elég friss, a most 3 hónapos kisfiam születésekor annyira rossz volt a vérképe, hogy 1 hónapot töltött PIC osztályon, annak ellenére, hogy emelem kalapom az ott dolgozók előtt, borzasztó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!