Antihisztamin 1 évesnek?
A doktornő mától szabadságon van, ha nem muszáj nem zaklatnám, ezért kérdezek itt.
Telefonon beszéltünk,leírni nem tudtam mit ajánl
1 éves gyerek csupa piros mindenhol, arca, nyaka, végtagok. Inkább ekcémára hajaz mint melegkiütés.
Szóval vény nélkül kapható antihisztaminos készítményt keresek.
A gyógyszertárban elmondtam ezt amit ide leírtam, de amit találtak 2 éves kortól ajánlott.
Valakinek tapasztalat, hogy 1 évesnek mi lehet az vagy adható ez a Cetirizin, amit elvileg 2től?
Mégegyszer, nem szívesen hivogatnám a doktornőt a szabadsága alatt ezzel.
Jó köszönöm.
Annak, aki nem volt tiszta leírom hogy az orvos nem fogadott, telefonon diagnosztizált, vagyis meg azt sem, csak azt mondta vegyek valami nem vényköteles antihisztaminos akármit, aminek nem emlékszem a nevére, arra gondoltam, hátha valaki találkozott már vele, és tudja mi az.
Se nem kísérletezni akartam, se nem diagnózist vartam a Gyakori népétől, hanem egy gyógyszer nevét amit látatlanban az orvos piros foltokra ajánlott.
A fenistil el nem az a kérdés hogy adható-e, hanem hogy az vényköteles, amit a doki mondott meg nem az.
Valaszadóként is üdvözlöm a sok értetlent aki soha véletlenül sem a kérdésre válaszol, most kérdezőként is megtapasztalhattam, hogy itt kérdezni... Valasz nincs csak a kioktatás, hogy nehogy már kísérletezzek egy ekkora gyereken meg nehogymá' nincs helyettes orvos...
👎
Annak aki megpróbált segíteni, köszönöm szépen azért 😊
Köszi, most az aloe first spray től mintha javulna, hétfőn meg megyünk mindenképp oltás miatt.
Akkor látni is fogja meg ha úgy van ír ki rá valamit.
Holnapután meg a védőnőhöz megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!