Antihisztamin szedése alatt lehet babaprojekttel próbálkozni?
Én csalánkiütés miatt szedem.
Olykor ajak/ nyelv/ szemhéj ödéma is van, de az tényleg ritka, az màr sürgősségi ellátást igényel.
Terhesen nem lehet szedni. Én nem örülnék neki, ha úgy esnék teherbe, hogy egy olyan gyógyszert szedek, ami terhesen nem ajánlott. Hiába hagyod abba, amikor kiderül a terhesség, az már késő.
Ki kellene deríteni, hogy mire vagy allergiás. Nekem a tej- és tojásfehérje okozott ugyanilyen tüneteket. Az allergiateszt nem mutatta ki, csak az intolerancia teszt. Miután abbahagytam a fogyasztásukat elmúltak a tüneteim. Persze bármi más is lehet. Étel, növény, tisztítószer, állat, stb.
Én terhesség alatt lettem allergiás a véralvadásgátlóra. Voltam bőrgyógyásznál vele, de mondta, hogy antihisztamint nem adhat, csak kenőcsöt írt fel. Igaz azok nem nagyon működtek.
Mikor már nyaktól térdig kiütéses voltam, akkor a gyógyszertárban ajánlották a kiütésekre az uriage nevű márka egyik krémjét, amit babáknak is szoktak vinni, azért mertem használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!