Mi a véleményed a homeopátiás szerekről?
Nem hittem benne, a gyerekeim nyakra főre ették az antibiotikumot 5 éves korukig.
Kipróbáltuk a bogyókat és végre nem kellett az antibió ha időbe elkaptam a bogyóval, volt hogy tüsző volt a manduláján a dokimmal megbeszéltem adjunk 2 naoot a bogyónak, majd ránéz ha még mindig van kap antit, szerencsére nem kellett, meggyógyult.
Pedig én aztán anyáztam a bogyósokat.
A homeopátiának az a trükkje, hogy az emberi szervezett a legtöbb betegséget amúgy saját maga is le tudja győzni idővel. Ezért "tűnik" hatásosnak. Ha semmit se vettél volna be, akkor is elmúlt volna.
A gyógyszereknek az a hátránya, hogy ha ész nélkül írja fel az orvos és dobálgatjuk be a szervezetünkbe, akkor a szervezet rezistensé vállik a hatóanyagra, mert annyi úszkált már bennünk feleslegesen.
Megdöbbenve olvasom, hogy gyerekorvosok még mindig orrba-szájba írnak fel antibiotikumot. Enyém még SOSE kapott antibiotikumot pedig már 5 éves múlt. Rengeteg vírust benyelt, de ugye arra semmit sem ér az antibiotikum, ott sajnos a szervezetnek kell erősnek lenni és ebben te csak támogatni tudod (pihenés, vitamin, lázcsillapítás - ami ugye igazából csak tünetet fed el, fájdalom csillapítás, sok-sok folyadék).
A gyogynovenyek ha ismered oket es tudod hogy kell hasznalni akkor hatasos.
Es meglepo modon mindenre van olyan noveny vagy novenykombinacio ami barmit meggyogyit. Vagy minimum a tuneteket kezeli.
A mai modern gyogyszerek alapanyaga azok a noveny kivonatok amit a fuvesasszonyok adtak a betegnek 200 eve.
Oke vannak azintetikus vegyuletek is de azoknak sokkal tobb a mellekhatasa mint a termeszetes szereknek.
Allium Cepa
Ez spec a hagyma 😁 nathas tunetekre jo, hig vizes orfolyasra
Atropa Belladonna
Ez lazra van. Alapban egy nagyon mergezo noveny az olasz nok ezzel etetek a ferjukat ha meg akartak olni. Amugy magas lazat okoz
Nagyon is van kozuk, a legtobb szer noveny alapu. 🙂
igazából azt mondják h a anyag rezgése van benne.
ha azt nézzük akkor az emberi testben is sok féle rezgés van kezdve a mikroárammal...
de ha a placebo hatás miatt gyorsabban gyogyul a gyerekem és tünetmentesebb akkor már megérte h nem kellett kemikáliákkal kezelnem :D
alapban én a gyógynövényekben bízok inkább
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!