Normális, hogy a kórházban nagyvizit idejére bent kell hagyni a gyereket a kiságyba bezárva? 1.5 éves..
Először is.. legyél tisztában a jogaiddal. Igenis ott maradhatsz a kicsi mellett, legközelebb ezt el is mondhatod és ha ezek után is kiakarnak küldeni bizony megfenyegetheted őket betegjogi kepviselovel!
Masodszor. Eleg sokat vagyok a lanyommal korhazban, eleg sok korhazban fekudtunk mar sehol nem akartak ki kuldeni sem vizitnel sem maskor.
Egy alkalom volt, amikor elkezdtek hepciaskodni egy vervetel alkalmaval (ekkor nem fekudtunk bent) hogy oltasi kartya nelkul nrm mehetek be a vizsgaloba a 11 honapos lanyommal, de mikor szep nyugodtan elmondtam h ezt olyannal provaljak megjatszani aki nincs tisztaban a jogaival egybol csend lett
Tessek erejesen fellepni! Ha te nem, akkor megis ki fog kiallni a gyerekedert akar most akar kesobb?
Egy időben Kaposváron is volt egy főorvos, aki a gyerekek személyiségi jogaira hivatkozva kiküldte a szülőket a vizit idején. (Pistike anyukájának valóban nincs köze Lajoska állapotához.)
A kisdoktorok a szülőket bujtogatták, hogy tiltakozzanak. Aztán a főorvos úr valahogy belátta, hogy a bömbölő gyerekek között nehéz vizsgálni, és az esetmegbeszélést a továbbiakban nem a betegágyak mellett folytatták.
12 éve Budapesten a Madarászban kiküldtek a 9 hónaposom mellől a vizitkor. Utáltam. Háborogtam. De végül hagytam. Kimerített az a harc, hogy egyáltalán bent maradhassak vele a kórházban, ugyanis eredetileg haza akartak küldeni (5 napot kellet bent lennie).
A vizit alatt velem együtt várakozó szülők között viszont nem talált visszhangra a háborgásom a kiküldés miatt. Mindenki természetesnek találta akkor. Örülök, hogy ez kezd változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!