Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha nincs beoltva a gyerekem...

Ha nincs beoltva a gyerekem akkor nem mehet oviba/oskolába?

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 15:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
15%
Amúgy meg.. Sokkal több gyerek nincs beoltva, mint azt a többi szülő tudná....Csak nem derül ki a közösségekben.
2022. febr. 12. 16:38
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

11!

Sajnos. Aztán majd csodálkoznak ha kitör mondjuk egy difteria jarvany

2022. febr. 12. 16:40
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is van ismerős család, ahol a 2 gyerek nincs beoltva. Állítólag. Megszerezték az oltási könyvet. Állítólag.

De nem tudom, én nem láttam.

Az én lányom nem kaphatott meg minden oltást, pl a rota ellenit sem. 4x voltam vele kórházban 3 éves koráig rota miatt!!

Inkább beadattam, amit lehetett, hogy védve legyen.

2022. febr. 12. 16:44
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
11 csak valami putri helyen tudom elképzelni, hogy legalább az ott dolgozók ne tudnának róla, hogy egy gyerek nincs beoltva. Először megyeszékhelyen, majd a fővárosban jártak a gyerekeink bölcsibe, oviba, suliba. Mindenhol kérték az oltási könyvet.
2022. febr. 12. 16:45
 15/23 anonim ***** válasza:
39%
14! Oltási könyvük is van. Nyugi. De ezt mások pletykálták róluk. A fiú már 17 év körüli, a lány kb 6 éves.
2022. febr. 12. 16:53
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
Szerinted pont oltási könyvet nem lehet egy kis pénzért kapni? Pont nem a putrira jellemző, hanem az elvakult vegán jómódú családokra.
2022. febr. 12. 17:00
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
Egy oltási könyvet nem egyszerű hamisítani, tekintve, hogy nem csak orvosi pecsét kell bele, hanem az oltás gyártási számát is be kell írni, sőt egy matricát is be kell ragasztani, amit az oltás dobozában találni. Azt meg nem hiszem, hogy van olyan oltás ellenes doki, aki elkönyveli, hogy beadta, majd az oltást kidobja.
2022. febr. 12. 17:06
 18/23 anonim ***** válasza:
2022. febr. 12. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:
14%
15 és ha megmurdel a gyerek a szülő miatt akkor mit csinál a szülő?
2022. febr. 12. 17:15
 20/23 anonim ***** válasza:
43%
Az Usaban a pandémia miatt elhanyagolták a gyerekek oltását és láss csodát: " Az egyik nagyon nyilvánvaló változás, amely nyilvánosságot kapott, az az, hogy a közegészségügyi tisztviselők panaszkodnak a csecsemők vakcinázásának meredek csökkenése miatt, mivel a szülők nem viszik be csecsemőiket a gyermekorvosi rendelőkbe, hogy rendszeresen ellenőrizzék a baba állapotát. A CDC Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR) május 15-i számában a CDC és a Kaiser Permanente szerzőinek egy csoportja a szolgáltatók által megrendelt vakcinák számának meredek visszaeséséről számolt be, valamint a beadott gyermekgyógyászati ​​vakcina adagok számának csökkenéséről. Ezek a csökkenések március elején kezdődtek, körülbelül akkor, amikor a csecsemőhalálozás elkezdett csökkenni. Kevesebb gyerek hal meg azért, mert szüleik kihagyják a rutin gyermekkori oltásukat? Ha életeket mentenek meg a járvány idején, ez egy olyan kérdés, amelyre sürgősen meg kell válaszolni." [link]
2022. febr. 12. 17:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!