Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Fél éves babán hogyan segítsek...

Fél éves babán hogyan segítsek, ha náthás ?

Figyelt kérdés
Már 5 napja náthás, ma reggel elkezdett itt-ott köhögni, szerintem hátracsurog neki az orrából a váladék és azért köhög. C-vitamint adok neki, tengervizes oldat + orrszívó porszívozom + Nasivint használjuk 5.napja. Láz 1 éjszaka volt csak, de kúpra le is ment. Enni kicsivel kevesebbet eszik, pisilni is kevesebbet pisil. A dokit a héten már 3x hívtam, hogy mit tehetnék még, el e vigyem hozzá, de azt mondja nem szükséges, csináljam tovább amit csinálok. Ma este fürdés után elkezdett köhögni és már szinte fuladozott, visítva sírt, szívattuk orrát, de alig jött valami, azt hittük megfullad. Aztán nagyjából lenyugodott, már éhes is volt, elkezdte inni a tejét és attól is elkezdett fulladni. A váladékot próbálta felköhögni. Aztán átment rajta, de még mindig hallom hogy hörög, de hiába szívatom orrát, alig jön neki.Most nagyjából alszik, de félek hogy a tüzijátekok végett nem sokáig fog. Mit tehetnék még, félek, hogy nem fogja tudni kiköhögni és megfullad. Induljunk el sürgősségire vagy csak túlpánikolom? Lehet sürgősségin elküldenek, hogy ilyen bajjal miért megyünk be....
2021. dec. 31. 20:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Stodal biztosan nem használható ilyen kicsiknél, alkohol is van benne. Amúgy is homeopátiás készítmény, így sokat nem lehet várni tőle.
2021. dec. 31. 22:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem azt mondtam, hogy ugyanaz a baja, csak azt, hogy en magamrol tudom, hogy csak akkor nyugodnek meg, ha meghallgatna/megvizsgalna doki, de mindenki mas :) Irta fentebb, hogy azt hittek megfullad, nekem ez eleg ijeszto, de lehet ha lenne 2 gyerekem nem paraznam tul, nekem is elso gyermek. Szerintem ha hurutosan kohog kellene valami, am segit neki felkohogni a valadekot, de doki okosabb. Minden jot kivanok, gyogyuljon meg hamar! :)
2022. jan. 1. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!