Hogy segítsek 5 hós náthás babámon náthás? Szörcsög, tele van az orra.
Ha te náthás vagy akkor egy nap csak bizonyos számú zsepit vagy hajlandó használni? Nem bántásból mondom, de te is úgy vagy vele, hogy szükség esetén. Tehát egy nap annyiszor ahányszor szükséges és nem annyiszor amennyiszer mások mondják.
Viszont a hozzátáplálást én egy picikét eltolnám ha beteg. Elég nyűg ez neki, nem kell még neki az is, hogy más ízű és állagú ételt kap.
az "anyatejest" azért írtam, hoyg teát, és hasonlókat nem akarok neki adni.
úgy hallottam, hogy nem szabad sokszor orrszívózni, mert bátja a nyálkahártyáját. természetes, hogy ha küszködik, akkor kiszívom neki, csak érdekelt, hogy napi hányszor szabad.
köszi!
Bántja a nyálkahártyát, igen, de ez természetes. Majd regenerálódik. Ha náthás akkor muszáj használni.
Csak vannak anyukák akik akkor is megszállottan orrszívóznak ha a babának egyébként semmi baja (nekem is van ismerősöm aki napi 3x orrszívóz, ha esik, ha fúj...)
köszi!
megpróbálom a tejet is!
köszi a segítséget!
citromfű, eukaliptusz illóolajjal párologtattam, orrszívóztunk, tejet is cseppentettem. már sokkal jobban van!
köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!