Állandóan beteg a gyerek, már nincs ötletem, mit gondoltok?
A lányom volt olyan, ha az első göthöt nem úsztuk meg antibió nélkül tavaszig szedtük.
Nekünk a bérescsepp vált be.
Megkérdeznék egy gyermek immunológust vagy akár csak egy másik gyerekorvost, hogy mit ajánl.
Nézetni kéne egy vérképet vitaminokra, az alapján kéne szedni őket.
Én se tudok semmit ajánlani.
Nekem a legidősebb ilyen. 6.5 éves, gyakorlatilag többet van itthon mint oviban.
Ha az ovi ajtajában valaki eltüsszenti magát hétfőn, csütörtökre már beteg..
Isoprinosine volt eddig a legkomolyabb amit próbáltunk, de maximum nem 3 napig van 40 fokos láza..
Most 5 hetet voltak itthon legutóbb,és 5 napot mentek, pénteken középsőt már nem vittem. Ma meg már mindkettő itthon marad.
Az a baj, hogy ez most abszolút elkerülhető lett volna, ha az egyik idióta anyuka nem viszi a gyerekét betegen. 7 gyerek 1 óvónő volt egész héten. Hiába kérték ne vigye betegen, csak azért is..
Próbálj valahonnan IRS19-et szerezni.
Mi minden augusztusban egy hónapig fújtuk, évi egy náthával megúsztuk.
Próbáld ki a berodual hörgőtágítot a salvus vízzel, az inhalatorba. Meg a lordestint, ez allergiára van, de jó orrdugulásra.
Ezek mellett estére a tussirex szirupot gyerekeknek. Én a felnőtt változatot iszom, ha köhögök. Én ezeket adom, plusz c és d, meg hárs mézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!