Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról, akik...

Mit gondoltok azokról, akik állandóan kézben viszik a 2-3 éves gyereküket?

Figyelt kérdés

A gyerek már hozzászokott, de nem általános hogy nyüsszög ha nem viszik, inkább beletörődően nyújtja a kezét, hogy akkor sétáljon, de kezet fogva. De van hogy utána elengedi a kezet és magától megy.

Szülőnek( csak apának), meg nem kényszer, azt mondja szívesen kényezteti a gyerekét, de nagyon fárasztínak mondja, nagyon nehéz vinnie, még is az út 80%ában viszi.

2021. márc. 3. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
99%
Azt vedd eszre, hogy a masik alternativa, ami mas orszagokban normalisnak szamit, hogy viszik a babakocsit. Egy ennyi idos gyerek, plusz ekkora testmeretu emberke nem kepes ugyanannyit menni es olyan sebesseggel, mint a felnottek. Szerintem ez eleg vilagos.
2021. márc. 3. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
De unatkozhatsz 🤣
2021. márc. 3. 17:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha sítálnak, sokszor csak tengnek lengnek, ahogy a gyerek akarja, ha az aojával van. Az apa tudatosan hagyja a gyereket császkálni, ezzel kitólva a sétát+játszóterezést. Az apa ilyenkor teljesen szubmisszíven hagyja hogy a gyerek irányítson, ha éppen nem a célnak háttal megy, ha van cél egyáltalán, és nem csak játszóra/sétálni mennek.
2021. márc. 3. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Apuci cipelj apuci cipelj elfáradt a lábam :D Na ilyen volt a nagyobbik lányom kb 6 éve és valószínűleg a kisebbik is ilyen lesz jövőre, aki 1 éves most. Van ilyen korszakuk, hamar Lesz oknak róla :-)
2021. márc. 3. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
98%
Ő dolga.
2021. márc. 3. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem érdekel más mit csinál a saját gyerekével
2021. márc. 3. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, mi ez a mánia, hogy minden szembejövő emberről gondolnom kéne valamit.

Őszinte legyek? Én a saját dolgaimmal vagyok elfoglalva, nem a másokéval.

2021. márc. 3. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szubmisszíven :D Ha a gyerek útja nem az autók alá vezet, miért ne mehetne bármerre, ahová a saját érdeklődése viszi? Ebben a korban pont az a legjobb, ha felfedezik a világot. Másrészt nem kéne, hogy izgasson, ki merre sétál a gyerekével és mennyit cipeli közben. Az ő dolguk.
2021. márc. 4. 06:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jól bírják.🙂

Engem nem zavar. A lányom régebben próbálkozott vele de mondtam neki, hogy azért van a lábad.

2021. márc. 4. 09:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a hátamon viszem a majdnem 2 evést, ha elfárad. Nem halok bele, a kezem se szakad le, az meg tök mindegy, hogy ki mit gondol róla. Miért baj, ha viszi? Megy az a gyerek annyit magától is, amennyit kell neki, különben nem fáradna el.
2021. márc. 4. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!