Miért viszik be gyereket boltba csúcsidőben mind2 szülő influenza/covid időszakban?
Azt látom hogy szükségtelen mégis beviszik a szülők estefelé gyereket gyerekeket a boltba meg kohogve is
Maszk a szülőn meg ha van is de kksgyereken nincs,meg babát is visznek
És egyik szülő maradhatna autóba velük, nekünk működik-de inkább lézengenek-tolakodnak
Miért?
Ennyire letojják vagy bele se gondolnak?
Ez a ki fél, ki nem fél dolog és hogy ha fél, maradjon otthon, annyira unalmas már... igen világjárvány van, hiába próbáljuk magunkat meggyőzni az ellenkezőjéről és más embereket pedig megalázni ezzel a gyerekes odaszólással. Utoljára óvodában tapasztaltam ilyet, amikor a fiúk csakazértis leugrottak a dögmagas mászóka tetejéről, na mert bizony ők nem félnek. Óvodás gyereknek persze elnézi az ember ezt a fajta gondolkodást, de egy felnőttől szerintem már gáz ..
"ugorj akkor ha te meg ilyen hülye vagy..szíved joga". Bár én amondó vagyok, hogy másokat nem kellene feltétlenül lelökni, attól hogy te ugrassz.
Én speciel terhesen magamat féltem a covidtól, de minő meglepetés hoppá, nem csak attól. Influenza is van. És egyéb betegségek is vannak, sőt rengeteg olyan szezonális fertőző betegség, amit gyerekek terjesztenek. Én sem örülök amikor a kiflit; amiből szerettem volna venni, előttem egy idegen gyerek teleköhög, köpköd mert szegény olyan gethes, hogy levegőt alig kap. Tényleg muszáj volt vele menni egy nagy bevásárlóközpontba. Bár min is csodálkozunk mikor a hozzászólások 90%-a arról szól hogy ÉNÉNÉNÉN ÉS AZ ÉN GYEREKEM!
Az meg hogy mások elkapják-e tőle a gethet, ki nem sz×rja le. Borzasztó önző világban élünk. És ugyanezek az anyukák vergődnek legjobban amikor az ő gyerekükre taknyol rá valaki.
"Ő bezzeg miért nem maradt otthon betegen????? "
Ki érti ezt?!...
De tudooom tudom, ne is írjátok, minek megyek nagy bevasarlokozpontba HA FÉLEK? Na lapozzunk :)
Véletlenül se nezzetek magatokra, végén meg be kene látni bármit is..
Leírtam hogy HA nagyon szerencséd van vannak nagyszülők is, esetemben mindegyik aktív dolgozó és amelyikre számíthatok azzal volt szó ha nagy a baj akkor kivesz szabit gyerekemhez amit nem tervezek igénybe venni csak ha tényleg nagy a gaz.
Azt is leírtam h HA muszáj és nincs más mód bevinni gyereket az más tészta
De ti ragjatok csak veszett mód a témát hogy végre tanadhattok csürhébe.
Sajnálom ha vki egyedül neveli a gyereket és nem tudja megoldani másképp
De ❗️ Ne mondja senki hogy helyes ha mindkét szülő konkrétan sétálgat a zsúfolt boltba a két gyereke majdnem ciganykerekezik és alig van rájuk szólva és egyik mindent megfogdos Anya nézd jeligevel és kinyújtott undorító mód rákohog a termékre és tovább icikel. 41-es szavai alapján kosz nem kérem azt a termeket
A mi ismerosi körünkben halt meg covidtol kismama felelőtlen távoli de hozzátartozója miatt. A túlélt gyereknek meseljetek majd el hogy ugyan már csak köhög ki nem szarja ke ha kirándulás a családi bevásárlás KRÁKOGVA.
De azért lássuk be az influenza is elég durva és mivel voltam covidos amikor az volt v maradsz itthon és senki nem néz meg hogy vagy vagy mész be a fertőző osztályra halalszagra stresszelni akkor átértékelődik benned ez a lesz@rom világ ha a kismama ismerősöd épp előző nap elhunyt..
Akkor tudom hogy én nem állok be a sorba kozetek mert anyám se állt a ti soraitokban és neki sokkal nehezebb dolga volt mégsem tojta le.
Nehéz lesz ezzel a felfogással nem tagadom de elmegyek este egyedül bevásárolni ha itthon a gyerek és a férjem vagy heti 1-2x mikor a mama vagy papa átjön és nem tervezek napi szinten tejfölért szaladgálni pedig lehet könnyebb lenne.
Utolsó
Nem visongok érdekelt a hozzáállás és a miért de egyből
Mindenkinek fentebb állt mert magára ismert kb
Nem járok gyakran boltba online is rendelünk de nem vmi jó ha nem az jön vagy sérült a csomag mert volt rá példa ráadásul a leértékelt osztály nekem nagyon sokszor jól jött és az személyesen van ott
Heti 1-max 2 bevásárlást intézunk és ha sokszor anyagilag jobban jöttem ki akkor elmentem boltba
Azt továbbra se tudom elfogadni indoknak h ne menjek boltba mert az emberek kötelezően viszik a beteg gyerekeiket kirándulni
Had ne legyek ebben én a felelőtlen meg a végén
Egyetértés egyértelmű nem lesz
Remelem magára ismer egy két okoskodó ha az ő kenyeret kohogi le egy két pulya kinyújtott nyelvvel…
Kérdező, neked egyébként nem gyanús, de legalábbis nem elgondolkodtató, hogy a válaszadók min 80%-a nem neked ad igazat??
Nem lehet, csak egy egész picikét, hogy te látod drámaian ergo túlzásba esel?
Naaa, lécciii, gondolkozz el egy picit, de tényleg csak egy picit. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!