Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért viszik be gyereket...

Miért viszik be gyereket boltba csúcsidőben mind2 szülő influenza/covid időszakban?

Figyelt kérdés

Azt látom hogy szükségtelen mégis beviszik a szülők estefelé gyereket gyerekeket a boltba meg kohogve is

Maszk a szülőn meg ha van is de kksgyereken nincs,meg babát is visznek

És egyik szülő maradhatna autóba velük, nekünk működik-de inkább lézengenek-tolakodnak

Miért?

Ennyire letojják vagy bele se gondolnak?

2021. nov. 2. 17:17
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
79%
Koronavírus előtt/nélkül is jó lett volna/jó lenne, ha aki beteg, kerülné a közösségi tereket, amennyire lehet. Sokan itt a koronavírusra hegyezik ki a válaszukat, de szerintem a kérdező általános odafigyelésre is gondolt (lásd influenza). Ugyanis koronavírus előtt sem volt ésszerű az egész családot elvinni nagybevásárlásra, miközben sok szülő is úgy éli meg a gyerekekkel való vásárlást, mint stresszforrást.
2021. nov. 2. 18:24
 12/50 A kérdező kommentje:

Meg végig se olvastam

#2 #4 #6

Hihetetlenül karos felfogásotok van a társadalomra nézve

Amit mondtok mintha csak rólatok szólna, de más is létezik.

És az h nincs maszk rajtatok úgyis mindegy az elég gáz. Már csak influenza miatt, mert a maszk ha csak azt de tavaly elég szélén visszaszorította

Mindenkinek elegünk van nekünk is de két gyerekkel bemennek és van h egyik szétköhög mindent összefogdosva, ha szülni tudtatok legyen már felelősségtudatotok másra és gyerekére is. Van akinek súlyos beteg a gyereke és az ilyen szülő veszélyezteti

2021. nov. 2. 18:38
 13/50 A kérdező kommentje:

11-essel értek egyet én nem kifejezetten a covidra értem hanem alapból a felelősségtudatot

En egyszer, EGYETLENEGYSZER vittem be 2 éves kisfiam boltba, eszem megállt minden második vásárló komplett család volt krákogó gyerekkel

Az én kisgyerekem nem ovis h leszarjam ha beteg es szenved

Kerültem mint egy tifuszost egy 7 éves kislányt aki mindent fogsosott es konkrétan rakohogott anyuka apuka meg sétálgat vele es a kishugaval

Reggelre a kisfiam kohogott szortyogott fulladozott én pedig varandosan először es utoljára megtanultam h gyereket nem viszek boltba mert nem halunk éhen ha ma nem veszek újabb szart a boltba

Párommal egyetértve mikor fuldoklott a kisfiunk úgy vagyunk vele h ezentúl ha ilyet látunk jolnevelten de rá szólunk az ilyen szulore. Se maszk a 7 évesen se apjával addig kint se keze a szája előtt

De legalább a tőle elkapott szutyokkal a 2 évesen megtanulta a kezet a szája elé rakni…

Sajnálom h így látjátok mert szerintem nem helyes a társadalomban elve ez a felfogás, mert más is létezik.

2021. nov. 2. 18:44
 14/50 anonim ***** válasza:
97%
2-es vagyok,miben káros? Ha betegek vagyunk,nem megyünk boltba,sehol nem irtam,hogy beteg gyereket beviszek. Azt irtam,hogy én nem félek!
2021. nov. 2. 18:53
 15/50 anonim ***** válasza:
87%

Nem semmi stílusban írsz!

"Az én kisgyerekem nem ovis h leszarjam ha beteg es szenved"

Egy év múlva a tiéd is ovis lesz, emlékezz erre a mondatodra!

Szerintem rendelj mindent online, és a problémád megoldódik.

2021. nov. 2. 19:28
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, az én gyerekem nem jár boltba, megoldjuk máshogy. Ha marad ez az idióta felfogásod fogalmam nincs hogyan viszed majd közösségbe a gyerekedet, az ovi 3 éves kortól kötelező és hetente szednek össze mindenféle betegséget. Most elvileg szigor van és nem mehet be betegen gyerek, ehhez képest folyton hallom a köhögést, orrfujást amikor beviszem, sok gyerek egész évben taknyos, akkor ne menjen sehova, mert neked nem tetszik a látvány?
2021. nov. 2. 19:33
 17/50 anonim ***** válasza:
93%
Miért mész boltba egyáltalán? 2.5 éve házhoz rendelem a bevásárlást. Ha félsz, akkor te ne menj oda, ők meg oda flangálnak, ahova akarnak, ha ők nem félnek. Magaddal foglalkozz!
2021. nov. 2. 19:42
 18/50 anonim ***** válasza:
95%
Hagyjuk már ezt a maszk dolgot, tavaly, amikor a gyerekek is egész nap maszkban ültek az iskolában és mindenhol kötelező volt, láttuk mennyire véd, semmit se. Jövőre pedig kösd fel a gatyád, mert a gyereked 2 hetente lesz beteg és visz majd mindent haza az oviból. Amúgy pedig egy héten 3 alkalommal megyek multiban, de 2 szülős gyerekkel nem nagyon találkoztam. Vagy lehet nem vagyok falu náncsinénije, hogy mindig másokkal foglalkozzak. Te miért a gyereked fel mész, miért nem várod meg a férjed míg hazaér vagy vásárol be ő?
2021. nov. 2. 19:49
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Teged miert erdekel ez egyebkent meg? Ha te nem akarod akkor ne hordjad a sajat gyerekeid, de mas ugy csinalja ahogy akarja. Es ez eleg sok mindenben van igy. Nem tudsz rajta valtoztatni. A gyerek meg legtobbszor szeret boltba jarni.
2021. nov. 2. 19:58
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég...

Majd egy év múlva olvasd vissza a kommentjeidet.

Az oviban el se tudod képzelni, milyen "halálos kórokat" terjesztenek a gyerekek. Ott nem csak egy fog köhécselni, meg összefogdosni mindent egy órán keresztül.

Elárulom, napi 8 órában lesz ott a gyereked másik 20 potenciális baci és vírus terjesztő 3 évessel, telis tele általuk összefogdosott, összenyálazott játékkal. 😅

Plusz két óvónő és egy dajka. Meg a konyhásnéni.

Az udvaron meg ott lesz a többi csoport is.

Ez rendkívül lenéző stílus, amit ideírtál, az óvónők naaaggyon fognak kedvelni érte.

Ja, nem.

2021. nov. 2. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!