Miért viszik be gyereket boltba csúcsidőben mind2 szülő influenza/covid időszakban?
Azt látom hogy szükségtelen mégis beviszik a szülők estefelé gyereket gyerekeket a boltba meg kohogve is
Maszk a szülőn meg ha van is de kksgyereken nincs,meg babát is visznek
És egyik szülő maradhatna autóba velük, nekünk működik-de inkább lézengenek-tolakodnak
Miért?
Ennyire letojják vagy bele se gondolnak?
Meg végig se olvastam
#2 #4 #6
Hihetetlenül karos felfogásotok van a társadalomra nézve
Amit mondtok mintha csak rólatok szólna, de más is létezik.
És az h nincs maszk rajtatok úgyis mindegy az elég gáz. Már csak influenza miatt, mert a maszk ha csak azt de tavaly elég szélén visszaszorította
Mindenkinek elegünk van nekünk is de két gyerekkel bemennek és van h egyik szétköhög mindent összefogdosva, ha szülni tudtatok legyen már felelősségtudatotok másra és gyerekére is. Van akinek súlyos beteg a gyereke és az ilyen szülő veszélyezteti
11-essel értek egyet én nem kifejezetten a covidra értem hanem alapból a felelősségtudatot
En egyszer, EGYETLENEGYSZER vittem be 2 éves kisfiam boltba, eszem megállt minden második vásárló komplett család volt krákogó gyerekkel
Az én kisgyerekem nem ovis h leszarjam ha beteg es szenved
Kerültem mint egy tifuszost egy 7 éves kislányt aki mindent fogsosott es konkrétan rakohogott anyuka apuka meg sétálgat vele es a kishugaval
Reggelre a kisfiam kohogott szortyogott fulladozott én pedig varandosan először es utoljára megtanultam h gyereket nem viszek boltba mert nem halunk éhen ha ma nem veszek újabb szart a boltba
Párommal egyetértve mikor fuldoklott a kisfiunk úgy vagyunk vele h ezentúl ha ilyet látunk jolnevelten de rá szólunk az ilyen szulore. Se maszk a 7 évesen se apjával addig kint se keze a szája előtt
De legalább a tőle elkapott szutyokkal a 2 évesen megtanulta a kezet a szája elé rakni…
Sajnálom h így látjátok mert szerintem nem helyes a társadalomban elve ez a felfogás, mert más is létezik.
Nem semmi stílusban írsz!
"Az én kisgyerekem nem ovis h leszarjam ha beteg es szenved"
Egy év múlva a tiéd is ovis lesz, emlékezz erre a mondatodra!
Szerintem rendelj mindent online, és a problémád megoldódik.
Atyaég...
Majd egy év múlva olvasd vissza a kommentjeidet.
Az oviban el se tudod képzelni, milyen "halálos kórokat" terjesztenek a gyerekek. Ott nem csak egy fog köhécselni, meg összefogdosni mindent egy órán keresztül.
Elárulom, napi 8 órában lesz ott a gyereked másik 20 potenciális baci és vírus terjesztő 3 évessel, telis tele általuk összefogdosott, összenyálazott játékkal. 😅
Plusz két óvónő és egy dajka. Meg a konyhásnéni.
Az udvaron meg ott lesz a többi csoport is.
Ez rendkívül lenéző stílus, amit ideírtál, az óvónők naaaggyon fognak kedvelni érte.
Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!