Miért viszik be gyereket boltba csúcsidőben mind2 szülő influenza/covid időszakban?
Azt látom hogy szükségtelen mégis beviszik a szülők estefelé gyereket gyerekeket a boltba meg kohogve is
Maszk a szülőn meg ha van is de kksgyereken nincs,meg babát is visznek
És egyik szülő maradhatna autóba velük, nekünk működik-de inkább lézengenek-tolakodnak
Miért?
Ennyire letojják vagy bele se gondolnak?
Mert gyorsabban végzünk
Ha én is megyek én élelmiszert nem nézek..azt addig intézi a férjem, de a gyerekeket nek tudjuk senkire bízni… és a kocsiban sincsenek el annyi időt..
Plusz az o ivan esèlyesebb, hogy elkapjàk..
2 gyerekünk van. Vagy én járok velük hármasban boltba, vagy 4en megyünk ( 2és fél a nagy, 2 hónapos a pici)
Itt a 4.hullám, influenza, stb... a kötelező maszkon kívül semmi óvintézkedést nem tettünk, mégsem kaptuk el... meg csak az influenzát sem. Ferjemmel 5 éve tuti nem voltunk betegek, a nagyobbikunk is 1x volt megfázva.
A rokonok, barátok is hasonlóan élnek, ott sem tudunk betegről a 3 hullám alatt (olyan volt, hogy a teszt pozitív volt).
És igen. Tökmindegy mikor megy az ember a boltba, hogy hétköznap, vagy hétvégén, hogy reggel vagy este, felénk is mindig rengetegen vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!