Miért viszik be gyereket boltba csúcsidőben mind2 szülő influenza/covid időszakban?
Azt látom hogy szükségtelen mégis beviszik a szülők estefelé gyereket gyerekeket a boltba meg kohogve is
Maszk a szülőn meg ha van is de kksgyereken nincs,meg babát is visznek
És egyik szülő maradhatna autóba velük, nekünk működik-de inkább lézengenek-tolakodnak
Miért?
Ennyire letojják vagy bele se gondolnak?
Óvónő, mellette 2 gyerekes anya vagyok.
Az óvoda, miota világ a világ a bacik forrása. Nem csak idén mev tavaly, hanem évtizedek, sőt, mégrégebb ota...
Hiába tömik tele a szülők a gyereket drágábbnál drágább vitaminokkal, ez a kor, ez a közösség még a betegségekről szól. Főleg az első 1-2 év.
Megnézem majd, hogy te minden egyes orrfújás után otthon tartod majd a gyerekedet. Nincs az a munkáltató aki ezt elnézi. 12-ből úgy 10 hónappal nyugodtan számolj az első évben 😉
A vásárlás meg... mindenkinek szive joga. Ha én nem féltem a gyerekem (nem ugy értem, hogy tökmindegy elkapja-e, hanem hogy nem nevelem burokban), akkor neked ne legyen már ez a bajod. Ha te félted a sajátod, hagyd otthon.
2 gyerekem van a nagyobbik 3 éves. Esélytelen lenne benn hagyni a kocsiban pl...
Vehetitek aminek akarjátok
De magatokkal bsztok ki amikor a saját gyereketek közösségébe beviszitek úgy a gyereket hogy meg lehet fertőző
Mert ezzel intéztek el magatoknak újabb 2 hetet otthon
Szülők java ki is mondja a gyerek füle hallatára h passzolná be, szerencsére nem hallottam soha ilyet a saját anyamtol és fajt is volna ha hallottam volna de cserébe én se állok így hozza.
Tisztába vagyok a magyar valósággal én is táncoltam saját betegséggel a kirúgás szélén anno de tanulmányaim miatt is. Attól meg nem műszaj hanyagnak lenni már csak magunk gyereke miatt se mert +2 nap otthon van és nem fertőz be óvodát aki visszaküldi 2 hét múlva
Persze szép gondolat h felelősségteljesek a szülők és nem valós. Tehát álljak be én is a letojom kategóriába?
El lehet osztani a táppénzen ülést a férjjel is ám és ha jó dolgunk van a nagyszülők kel is máris kevesebb a kimaradás melóba
Ne mondja senki h ez hülyeség …
Igen lehet lenéző a stílusom mert amúgy tényleg Bem ilyen hozzaallasu szülőkre számítottam…
Gyerekem egyáltalán nincs burokban, jatszoterezünk ha nincs influenza szezon bejött velünk OLYKOR ide-oda. Esőben is imád kint lenni jól felöltözve és nem órákat és nem lesz baja a sártól se de tud kezet mosni…
Viszont aki tömeget generál a komplett családjával mert kirándulás a bevásárlás meg tavaly covid időben is az bolond, már csak az egészségügy leterheltsege miatt is oda kene figyelni
Nem mindenkinek az a legnagyobb baja h kimarad táppénzen gyerekkel. Van aki asztmás és egyéb bajai vannak és nézi az ilyen bolond családokat akiktől el sem fér a boltba. Különben 2 gyerekkel soha nem lesz gyorsabb a bevásárlás mint egy felnőtt célirányosan , próbáljátok ki.
Nem kell beállni a letojom kategóriába. Csak egyszerűen több megértésre lenne szükség. Örülj neki, hogy neked vannak bármikor ugrasztható nagyszülők, akik hajlandók vigyázni a beteg gyerekedre. Nálunk pl. nincsenek, férjem szülei már nem élnek, az én szüleim aktív dolgozók. Havi két hetet volt beteg a gyerek, a munkáltatóm nem tűrte ezt, hiába váltva voltunk vele otthon a férjemmel. Az minden második hónapban két hét. És elfelejted, hogy nemcsak betegségek vannak, hanem 9 hét szünet évente! Egy átlag munkavállalónak jár 4-5 hét, 40 év felett esetleg már 6 hét.
Így én nem is tudtam dolgozni, csak már mikor középsős lett. Egyszerűen szülőnek lenni - ha nincs bármikor ugrasztható nagyszülő - óriási logisztika, amit most még el sem tudsz képzelni.
Szóval több empátia kéne, és nulla előítélet.
Hogy mekkora pofáraesés lesz neked, ha már ovis lesz a gyereked az valami fergeteges.
Nulla empátiád van.
De a felfogó képességed is nulla, hiszen hiába írták le jónéhányan a miérteket te még mindig a magad vélt igazád szajkózod.
Tudod muci, hogy téged idézzelek, ha már szülni tudtál empátiát is tanulhattál volna.
Arrogáns pitsa. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!