Kórházi bentlét után amikor mindenki rendes volt lehet ajándékot adni a nővéreknek, orvosnak?
Figyelt kérdés
Fiammal ma reggel bekerültünk idáig minden rendben nagyon rendesek, azon gondolkozom ha kiengednek minket valami kávéval, teával csokival köszönetem fejezném ki. Ti szoktatok adni?2021. okt. 24. 21:34
1/9 anonim válasza:
Anyám nővér. Mindig örülnek ilyeneknek, kedves dolog. Gondoljatok azokra is, akik nem szeretik az édesseget, vigyetek teát, vagy kávét (is).
2/9 anonim válasza:
Én adnék. Szülés után is adtam 1-1 bonbont a nővéreknek
3/9 anonim válasza:
Lehet, csak arra figyelj, hogy január óta törvény határozza meg a kisértékű hálaajándék maximális értékét, ami a mindenkori minimálbér 5%-a. (Kb nyolcezer forint)
5/9 A kérdező kommentje:
Persze már értékben meghatározzák? Nem hiszem.
2021. okt. 24. 22:43
6/9 anonim válasza:
pedig de. kávé, tea, csoki. én is ezeket a dolgokat vittem
7/9 anonim válasza:
Persze már értékben meghatározzák? Nem hiszem.
Pedig hidd el, törvény szabályozza, hogy max a mb 5%-nak értékéig adhatsz.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Bizony hogy meghatározzák!
Kávé, csoki ok.
Bmw x5 nem ok!
Ha így n~zed, akkor már ugye hogy van "értelme" a törvénynek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!