Bevált gyógyszer,praktika,stb...?
Sajnos ez akkor oldódna meg, ha minden "csak az orra folyik" gyereket otthon tartanának a szülők.. :( Nem csak bölcsiben-oviban, hanem a játszótérre se menjenek, amíg fertőznek.
Nálunk erősek a gyerekek, de amíg vannak olyanok, akik betegen járnak közösségbe, addig az erős immunrendszerű gyerek is elkapja...
Az én fiam idén kibírt másfél hónapot egyhuzamban az oviban, szeptembertől adtuk neki a mézzel kevert propoliszt. Méhésztől vettük, nem boltból. Viszont ez csak 3 éves kor után adható..
Amikor korábban vitaminokat kapott (emelt C és D vitamin alapú gumicukrok vagy mezei C és D vitamin), az sosem oldott meg hosszú egészséges időszakot... Ráadásul mintha a gumicukrosok is 2 éves kortól valók? Nem emlékszem.
Amit tenni tudsz szerintem, az egyedül a C és D vitamin cseppek (Cebion és Eurovit vagy más cseppes D vitamin) és a sok levegő, sok folyadék, gyümölcs, zöldség. Ha nagyon köhög, akkor a hideg inhalátor is jól jöhet, az lerövidíti a felszakadás idejét, gyorsabban tisztul vele. A fiam a kruppja miatt kapott ilyet, de mondták, hogy egyszerű köhögős náthánál is csodát tesz. Használjuk is. Sima Salvus vízzel szokás használni.
3as vagyok.
Illetve még fontos az is, hogy sűrűn legyen ágynemű, pizsama mosva, a haja is, esetleg még a játékok is ha még a szájába veszi, hogy minél kevesebb esély legyen a kiköhögött betegséggel találkoznia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!