3éves kislányom már harmadik hete beteg. Megfázással van itthon. Kicsit már kétségbe vagyok esve hogy nem javul. Mit csinálhatnék amivel segíthetném a gyógyulast ?Az orra folyik és köhög. Ennyi. Az állapota se nem romlik,se nem javul.
Mondjuk én konkrétan lecserélném az orvost, aki calcimuscot ad megfázásra. Minek? A calcimusc egy INJEKCIÓ amit 18 éven alul eleve nagyon körültekintően kell adni arra is, amire szánták, mivel bórt tartalmaz, ami a jövőbeni termékenységre hatással van. Megfázásra meg nem is jó! Ez egy régi ostoba tévhit, Magyarországon kívül nem is hallott senki ilyenről és eszükbe se lenne ilyet beadni a gyereknek megfázásra, jobb orvosok itthon se adják, mert NINCS ÉRTELME ÉS KOMOLY MELLÉKHATÁSOKKAL JÁR!!!!
A calcimusc erre való:
az alábbi kórképek kezelésére alkalmazható:
- alacsony vérkalciumszint (hipokalcémia) és kalciumhiányos állapotok;
- csökkent kalciumszint okozta görcsök (hipokalcémiás tetánia) (vesekárosodás, mellékpajzsmirigy csökkent működése, egyes mérgezések - magnézium, oxálsav, citrát, szén-tetraklorid, fluorid, foszfát, stroncium, rádium okozta mérgezés - következményei, valamint koraszülötteknél és/vagy cukorbetegségben szenvedő anyák újszülötteinél);
- jelentősen emelkedett vérkáliumszint (hiperkalémia);
- újraélesztésnél, ha a hiperkalémia, a hipokalcémia vagy a kalciumcsatorna-blokkoló gyógyszer által okozott mérgezés kóroki szerepe valószínűsíthető.
Egyes betegségek (Zollinger-Ellison-tünetegyüttes, bizonyos típusú pajzsmirigy daganat) diagnosztizálására is alkalmazható a kalciuminfúziós próba.
És akkor megfázásra adja.. jóisten gyerele
Megdöbbentő lehet a számodra, de a gyakorlatban a calcimusc, fenistil csepp valóban segít a tünetek csökkentésében
A nyálkahártyára gyakorolt nyugtató hatása miatt.
Az az nem fog úgy köh{gni mint a kutya.
Byilván ez csak a tünetek elnyomása, de a kis betegeknek már ez is könnyítés, mikor szegényt annyira irritálja hogy már öklendezik a köhögés miatt.
Az h magyarországon kívül nem használják, még nem jelenti azt h baromság.
Azért használják, mert "így szoktuk" nem azért, mert hat. 100-120 évvel ezelőtti állapotban van megrekedve az, aki még mindig felírja, mert már akkor rájöttek, hogy semmire se jó. A kalcium hatásosságát ezekben az esetekben csak megcáfolni sikerült, a fejlett világban elképednek attól, hogy itt meg a keleti blokk egyes országaiban mikre adják.
A kalcium túlfogyasztása még egy felnőtt veséjét is túlterheli, nemhogy egy gyerekét.
Ezen nem vitatkozom.
Nekünk használt.
A lányom 6 hós volt. Már a 4. Fajta gyógyszert kapta a 3. Helyettesítő dokitól (bele~rtve a 20 ezer forintos bébihallert, a hozzá való 10ezres gyógyszerrel, amit persze lehetetlenség a gyetekre rakni kűzdelem nélkül)
Mire a saját dokink felírta a calcimusc ot. (én is nagyon meglepődtem)
És használt!
Az ikreknél már fenistilt kaptunk mikor már a kicsilány öklődött a köhögéstől, és napok óta nem aludtunk.
Szintén segített.
Nem vok orvos, nem értek hozzá. De tudom h nekünk, és még sokaknak rajtunk kívül segített
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!