Covid oltáskivezetésről mi a véleményetek?
Egyre több helyről hallom, hogy a covid elleni oltás problémákat okozott, amire oltáskivezetést javasolnak különböző homeopátiás termékekkel pl.: pitypang tea.
Mi a véleményetek erről?
A pitypang teának mi köze lenne az oltásokhoz?
Amúgy rokon és ismerős is dolgozik az egészségügyben, teljesen kívannak akadva az állhírek miatt. Meg amikor a beteg azzal jön, hogy ő azt olvasta a Facebookon...
5 írtam, hogy szelektálni kell.
Nem egy olyat hallottam, hogy valakit félre kezeltek és a facen kapott tanácsot (pl. melyik dokihoz menjen, aki megbízható).
Nincs olyan hogy oltaskivezetes. Vagyis ha hiszel a horoszkopban meg az ezerszeres penzenergiaban akkor csak Neked...
A drágán vásárolt bliszerbe csomagolt szőlőcukor (homeopátia) egyetlen hatása a vércukor szint emelkedése.
Ha félsz az oltastol ne adasd be, ennyi. Ha nem tartozol a veszelyeztetett csoportba akkor még lehet ez is egy értelmes lépés
Ennyire megbízhatók a dokik:
Itt a beteg egy hátfájásból bénult le, a gyulladáscsökkentő infekciótól.
Szeptikus sokkot szenvedett el, amire ugye esély van a covid esetén is, bár 0,2% alatt. Addig kevés, amíg nem te vagy benne.
7: “ Ha nem tartozol a veszelyeztetett csoportba akkor még lehet ez is egy értelmes lépés”
Pontosan. Csak ez nem opció a politikai állás szerint.
Ismerek olyanokat, akiken minden tünet nélkül átment a covid. Ők kapnak talán pár hónapra kártyát (nem tudom hogy működik pontosan). Utána neki is oltani kell, ha akar valamit, ez a cél.
Először csak nem szórakozhat és nem utazhat. Aztán majd nem vásárolhat. Aztán már dolgozni sem engedik. Annak ellenére, hogy működik az immunrendszere, hisz egyszer (vagy többször) már bizonyított.
Ugye az a mese már nem aktuális, hogy azért oltasson, hogy ne fertőzzön. Azért kellene oltatni, hogy ne legyen súlyos lefolyás, ami ebben az esetben nem is volt...
Az eü-ről annyit, hogy a napokban voltam az allergológián állandó csalánkiütések miatt és az első kérdése ez volt a dokinak: “Nem lehet az oltástól?” Mert mióta oltanak sokan mennek ezekkel a tünetekkel.
Teljesen ledöbbentem. Tehát 2 opció van. Az első, hogy az orvosok tisztában vannak vele, hogy az oltás mindent is okozhat a szervezetben.
A második pedig, hogy ezentúl mindent az oltásra fognak kenni, mert lusták kinyomozni, hogy mi a bajunk.
Szóval ezért kezdett el érdekelni a téma.
“ kívannak akadva az állhírek miatt.”
*Ki vannak
*álhír
Innen látszik a legjobban, melyik kaszt az aki elhisz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!