Mi a véleményetek a homeopátiás oltáskivezetésről? MMR oltást hogyan kell kivezetni? Van szerintetek ennek pozitív hatása?
Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 13:16
1/19 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy egy nagy baromság. Inkább értelmes dolgokkal foglalkozz!
2/19 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy oltasd be a gyereked.
3/19 anonim válasza:
Hogy az oltás ellenesség baromság. Ezzel nem csak a saját gyereked egészségét veszélyezteted, hanem másokét is.
5/19 anonim válasza:
Kuruzslás. Oltasd be a gyerekedet.
6/19 anonim válasza:
Szerintem nem azt jelenti a kérdés, hogy nem akarja beoltatni a gyerekét, hanem hogy az oltás mellékhatásait csökkentheti-e előre meg utólag adagolt homeopátiával.
Magam nem hiszek a homeopátiában, mármint hogy - ha jól tudom - annyira ha annyira felhígítva veszünk be bármit, hogy azt már kimutatni sem lehet, akkor érdemben hatna a szervezetre és nem csak a placebo hatás érvényesül (hogy valamit tettünk az ügy érdekében), meg azaz idő a mindenféle próbálkozás alatt, amíg a test egyébként is próbálja gyógyítani magát.
7/19 anonim válasza:
6-os teljesen jól leírt mindent. A többiek meg nézzenek utána mi az az oltáskivezetés. Semmi köze az oltás ellenességhez...
8/19 anonim válasza:
Nem is írtam ilyet
Akkor is szerintem “oltári nagy baromság”
9/19 anonim válasza:
Az oltáskivezetést nem éppen azok alkalmazzák, akik hisznek az orvostudományban és az oltások hatékonyságában. Mellesleg tudom mit jelent, köszi.
10/19 anonim válasza:
Elvileg felmérik a gyereket és ,,személyre szabják" hogy mit kell oltás előtt ill. utána szednie.Szóval valaki olyat kellene keresned aki ilyennel foglalkozik, mert ha csak úgy bemész a gyógyszertárba hogy oltáskivezetést szeretnél csinálni(biztos adnak valamit) de elvileg ez nem így működik.Én utána olvastam aztán simán lemondtam erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!