Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szülők, tervezitek beoltatni...

Szülők, tervezitek beoltatni a 12-16 éves gyereke(i)teket?

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 11:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
95%
29! Sajnálom, hogy olvasol, de nem tudod értelmezni. Nem a korábbi, gyerekeknek adott védőoltások ellen írtam. Köszönöm, hogy lehülyéztél, legalább rögtön látja mindenki aki olvasta a két mondatodat, hogy kivel van dolga. Cáfolni semmit nem tudtál abból, amit leírtam. Nem ártana, ha tájékozódnál. Hidd el, sose árt!
2021. jún. 17. 11:14
 32/38 anonim ***** válasza:
Lényegében arról beszélsz, hogy te miről vagy meggyőződve, meg miket képzelegsz. Nincs mit cáfolni. Nekem meg az mondott el mindent rólad hogy szerinted ingyen kéne osztogatni a vitaminokat. Egy ember aki nem hülye tudja hogy semmit nem fognak ingyen osztogatni és viccből sem ír ilyet, mert felfogja, hogy minden pénzbe kerül, a vitaminok is, és a védőoltások is. Az állam ku*** sokat fizetett az oltásokért, és nem vagyok FIDESZ párti, de nem tette volna meg hogyha nem lenne szükséges. Akkor minek húzta volna magát le. Arról meg nem tehetek hogy te lusta vagy elolvasni 1 darab hivatalos cikket is arról hogy miért jók a védőoltások. Nem baj, majd az alternatív híreken elolvashatod hogy SZERINTÜK akik szerint bármit meglehet mondani szükséges biológia háttért tudás nélkül, mit is csinál a vakcina. Igen, tájékozódás... Ezt kéne neked.
2021. jún. 17. 11:23
 33/38 anonim ***** válasza:
5%
Amúgy nagyon durva öngoal hogy elmondod hogy SZERINTED mit csinál a vakcina, ezzel is egyértelműsítve hogy fogalmad sincs az egészről majd elküldöd a másikat tájékozódni XD Én aztán nem fogom egyesével a hülyeségeidet megcáfolni de ott a google, keress rá, és cáfold meg magadnak, ha pedig nem szeretnéd ezt megtenni akkor egyértelműen te el AKAROD hinni ezeket a hülyeségeket.
2021. jún. 17. 11:24
 34/38 anonim ***** válasza:
53%
30! A covid vakcina is ingyenes (még), és hidd el az se olcsóbb, mint a vitamin. De nézz utána. Te olyan okos vagy, mindenhez is értesz.
2021. jún. 17. 11:26
 35/38 anonim ***** válasza:
96%
32! Miért vagy tele indulattal? Neked van egy véleményed, és nekem is van. Az idő majd eldönti, hogy kinek volt igaza. Nyugodj meg. az ingyenest úgy értettem, hogy az állam fizeti a mi adóforintjainkból. Én egyébként sok mindent elolvasok, hivatalos véleményeket, és azt is, ami szerinted nem hivatalos, aztán eldöntöm kinek hiszek. Aki be akarja magát oltatni, az oltassa. De fogadja el azt is, hogy vannak ellenvélemények. Nálad sincs a bölcsek köve, és elég szegénységi bizonyítvány, hogy mindent elhiszel, amit egy hivatalos cikkben olvasol. Ez a világ nem így működik. Talán korodnál fogva vagy még ilyen naiv. Én mindenesetre remélem, hogy senkinek nem lesz baja. Se annak akit beoltottak, se annak akit nem. Nem vagyok ellensége senkinek. Leírtam a véleményemet, és nagyon sajnálom, ha ezt te nem tudod elfogadni. Ez mindenesetre nem indok a bunkóságra.
2021. jún. 17. 11:33
 36/38 anonim ***** válasza:
34, neked ingyenes de az állam nem ingyen veszi...
2021. jún. 17. 11:53
 37/38 Fanta ***** válasza:
64%
A régi védőoltásokkal ezt ne hasonlítsd össze!!!! Azokat évekig fejlesztették,nem pár hónap alatt! A szintetikus tüskefehérjéket ne nevezd oltásnak!! A legyengített vírus a vakcina. Az összes többi csak génterápia.... Maga Szl***K doktor nyilatkozta élő videóban,mikor megkérdezték tőle,hogy oltatná-e a gyermekét,hogy "ezt most inkább hagyjuk"!!!! Vettem az adást.....
2021. jún. 18. 06:15
 38/38 anonim ***** válasza:
78%

Aki beveszi ezt a maszlagot, annak úgy kell. Nem furcsa, hogy annyira reklámozzák, mint valami csodaszert?! Vagy valami porszívót, vagy sampont stb. Ami jó, azt nem kell(ene) ennyire arcba tolni. Full gáz.

Úgy is vannak itt okosok, lenne 1 komoly kérdésem.

Hogyan lehet az, hogy multinál dolgozom, nap mint nap mentem dolgozni ...... Voltam anti test teszten és nulla darab antitestem van. Szóval, hogy lehet, hogy nem estem át rajta?! Ha ez a vírus annyira, de annyira veszélyes?! Jaaaa, és mivel nem kaptam el (számomra felfoghatatlan) és nem is oltatom be magam, így nincs kártya. Pedig akkor ezek szerint engem elkerül a "vírus", ergo nem vagyok kockázati tényező, de én akkor sem mehetek sehova...... Vicc🤡🤡🤡🐑🐑🐑🐑

2021. jún. 18. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!