Szülők, tervezitek beoltatni a 12-16 éves gyereke(i)teket?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 11:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindenképpen
Igen, de csak ha akarja
Nem, semmiképpen sen
Nem, de ha szeretné, akkor megengedem
Nem tudom
105 szavazat
2/38 anonim válasza:
Igen. Mi is be vagyunk oltva, és más oltásokat is megkapott - nem kötelezőket is. Plusz az orvosunk is ajánlja. (Én az orvosoknak, tudósoknak hiszek.)
3/38 anonim válasza:
#2, A németek is Hitlernek hittek amikor vitték táborokba a zsidókat. Utólag derült ki hogy mégsem annyira jó. Ide csak egy vezető kell, meg pár millió hülye aki megy utána. :)
4/38 anonim válasza:
Te most komolyan Hitlerhez hasonlítottad az orvosokat, tudósokat? 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Nem kell messzire menned, ha hülyéket keresel 🙄
5/38 anonim válasza:
Elhiheted, nem vagyok fideszes. De azért az orvosokat Hitlerhez hasonlítani elég durva. Ehhez valami iszonyat korlátoltnak kell lenni.
6/38 anonim válasza:
A kormányra gondoltam, nem az orvosokra. Az orvosok nyilván azt mondják amit mondaniuk kell, de nem, nem vagyok összeesküvés elméletes. A vírust & oltást leszarók közé tartozom.
7/38 anonim válasza:
Ellenzéki orvosok szerint is kell az oltás, de ne zavarjon.
8/38 anonim válasza:
Nem zavar, mondhatja nyugodtan akármi és akárki hogy mennyire kell. Akkor sem. :)
9/38 anonim válasza:
Nem, mi szülők sem vagyunk beoltva. Amíg kísérleti a vakcina, nem is leszünk, feltéve ha nem szigorodnak a védettségi igazolványhoz kötött baromságok. Nyilván ha a megélhetésünk múlna rajta muszáj lenne. Addig nem.
10/38 anonim válasza:
Nem! Fene tudja mit okozhat ez a vakcina...még a végén meddő lesz vagy trombózist kap miattam. Köszi, kihagyjuk!
13 éves lány anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!