Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szülők, tervezitek beoltatni...

Szülők, tervezitek beoltatni a 12-16 éves gyereke(i)teket?

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 11:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
55%
Majd ha az oltást ajánlgató orvosok, tudósok vállalják is a felelősséget azért, amit beadnak, nem nekem kell beleegyező nyilatkozatokat aláírkálnom.
2021. jún. 10. 16:35
 12/38 anonim ***** válasza:
69%
Mindig aláíiratják, ha szülész, ha gyerekeket oltják agyhártyagyulladás ellen, ha műtéted lesz stb. Szóval olyanra ne várj.
2021. jún. 10. 18:10
 13/38 anonim ***** válasza:
65%
11. vagyok, igen tudom, hogy aláíratják a beleegyezőt. De ha akkor bekrepálok, akkor például fizet az életbiztosításom, kórházi napidíjat is kapok, míg most váltottam biztosítót, s kérdés nélkül is felhívta a hölgy a figyelmemet, ha ebben elpatkolok nem fizetnek. Mármint akkor sem ha covidban és akkor sem, ha a covid oltás következtében, bár ez úgyse derülne ki soha. Az a bajom ezzel az egésszel, hogy az erőszakos propagandájukkal még a maradék kedvemet is elvették az oltástól a számomra se hitelesnek, se szimpatikusnak nem tűnő celeb orvosok, meg a nagyfőnök az állandó fenyegetőzésével. Eddig várakozó állásponton voltam, de csak azért nem oltatok, hogy császkálhassak, az oltáskampány, meg egyszerűen botrányos. Körül kell nézni külföldön, ahol negatív teszt ugyanúgy játszik, mint az oltás, nincs diszkrimináció, főleg nem a gyerekekkel szúrnak ki, mint nálunk. A Mekibe pl. nem ülhet be egy 14 éves hazafelé menet a suliból a barátaival egy fagyira, mert nincs vele egy igazolvánnyal rendelkező szülő. Amúgy abszolút nem vagyok oltásellenes, a gyerekeim is megkaptak csomó nem kötelező oltást is, a vírus jelenlétét sem tagadom, de ezt az egészet, ami kis országunkban ma folyik egyszerűen nem veszi be a gyomrom.
2021. jún. 10. 18:55
 14/38 anonim ***** válasza:
43%

Semmit nem kell “bevenni”, egyszerûen el kell dönteni, hogy bevállalod-e, hogy ha elkapod a vírust (vagy bárki a családban), nem tudod, mi lesz a következménye, milyen szövôdményeid lesznek, esetleg belehalsz-e. Hosszú távú szövôdményei is vannak.

Azt hiszem a történelem során ez az elsô olyan járvány, amikor az emberek jobban félnek az oltástól, mint a vírustól. Megértünk a pusztulásra...

2021. jún. 10. 19:39
 15/38 anonim ***** válasza:
48%
Igen, mi is be vagyunk oltva.
2021. jún. 10. 19:41
 16/38 anonim ***** válasza:
34%
Igen, 3-8 éves Fiaim vannak
2021. jún. 10. 21:33
 17/38 anonim ***** válasza:
60%
Magamat nem féltem, sőt számomra az olvasnak több előnye van mint hátránya. Mivel középkorú vagyok. De a gyerekem aki valószínűleg tünet nélkül vagy enyhe tünettel atvészelné nem nagyon szeretném oltani hiszen a Pfizer azért csak egy új technolpgia. Hosszú távú hatása nem ismert. De a gyerek oltatni akar pont ezért mert nem mehet el akkor semerre a nyári szünetben nélkülem
2021. jún. 10. 21:55
 18/38 anonim válasza:
42%
Igen. Mi is oltottak vagyunk. Ez nem politikai, hanem orvostudományi kérdés. A járványt az oltások fékezték meg a múltban is. A nem oltottak között biztos nincs olyan akinek ismerőse, szerette hunyt el covidban. Aki ezt átélte tuti nem mond olyat, hogy minek. A járvány magától csak lassan múlik/múlhat el. Kellenek hozzá oltott emberek. Aki nem oltakozik, az a másikra vár? Majd más megteszi helyettem? Több oltásellenes ismerősöm is meghalt. Utána a család- rokonok egyből felvették az oltást. Valamiért elmúlt a vakcinák elleni ellenérzés.
2021. jún. 12. 07:08
 19/38 anonim ***** válasza:
73%

"A nem oltottak között biztos nincs olyan akinek ismerőse, szerette hunyt el covidban. Aki ezt átélte tuti nem mond olyat, hogy minek."

De, mond.

Van olyan ismerősöm aki lélegeztetőgép után is azt mondta hogy inkább az mint az oltás.

2021. jún. 12. 11:11
 20/38 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos, de a politika és az üzleti érdekek összefonódása erősen bevette magát az orvostudományba. És igen, nekem szerencsére nincs olyan családtagom, vagy ismerősöm, aki belehalt a covidba. Voltak többen betegek, ki jobban, ki kevésbé, de a gyerekek oltásával kapcsolatban még az is negatívan nyilatkozott, aki beoltatta magát. Olyan kollégám viszont van, aki hetek óta tartok panaszok miatt a csodálatos orvostudomány és távgyógyítás miatt majdnem belehalt a tüdőembóliába, a kórházban pedig coviddal is megfertőzödött. Szerencsére már jól van. A nagynéném viszont egy orvosi műhiba következtében halt meg novemberben, nem volt covidos. Szóval hadd legyenek már kétségeim a politika által pénzelt orvosokkal kapcsolatban. Nyilván szükség van oltásokra, vírus is van, de az igazat soha nem fogjuk megtudni ezzel kapcsolatban. A gyerekeim pedig még nem olyan korúak, hogy az oltási célcsoportba kerüljenek. Bár ki tudja mit találnak még ki.
2021. jún. 12. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!