Miért oltatjátok be a gyermeketeket?
19es kérlek mutasd meg azt a hiteles, publikált szakirodalmat amely levezeti hány gyerek is halt meg BIZONYÍTHATÓAN az oltástól. ha nem tudod akkor ne hazudozz összevissza. Felőlem a te gyereked úgy hal meg miattad ahogy neked tetszik de én az enyémet nem veszélyeztetem.
Covid osztályon vagyok, látom mi van. Ha lesz lehetőség az én gyerekem elsőként fogja megkapni a korosztályában.
Mert csak a birka ember oltatja magát azért.
Én nem a félelemnek a lelkét kaptam hogy bedöljek minden rémhírek, hanem inkább hiszek hogy Isten megvéd Jézus Krisztus által mert az ö elhordozta helyettem minden betegséget. A gyógyulás nemcsak enyém hanem a TIÉD is lehet ha kéred az Ö oltalmát.
"És ő megsebesíttetett bűneinkért, megrontatott a mi vétkeinkért, és az ő sebei árán gyógyulánk meg."
24: Erről jut eszembe a vicc az emberről, akinek a házát elöntötte az áradó folyó. Csórikám kapaszkodik fenn a tetőn, és elhajtja az arra járó csónakokat, hogy neki nem kell segítség, isten majd megmenti. Jól bele is fullad a folyóba, majd odafenn reklamál, hogy de uram, miért nem mentettél meg engem? Mire az isten: de hiszen három csónakot is küldtem érted, hogy megmenekülj!?
Na pont erről szólnak - hívő szemmel nézve - az orvostudomány eredményei. Ha isten megismerhetővé és emberi eszközökkel is gyógyíthatóra teremtette az ember testét, és te nem élsz az oltással, akkor pont olyan vagy, mint a csónakokat elutasító, majd megfulladó zakkant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!