Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért oltatjátok be a gyermeke...

Miért oltatjátok be a gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Értem, hogy ti beoltatjátok magatokat állás, utazás, szabad mozgás miatt, de a szemetek fénye, az életetek értelme a gyermeketek, őt miért nem véditek meg ettől a borzalomtól?
2021. máj. 17. 06:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
56%
#19 Nem verik nagy dobra, de te tudsz rola.. olvastad facabookon 🙈🤣
2021. máj. 17. 16:22
 22/30 anonim ***** válasza:
59%

19es kérlek mutasd meg azt a hiteles, publikált szakirodalmat amely levezeti hány gyerek is halt meg BIZONYÍTHATÓAN az oltástól. ha nem tudod akkor ne hazudozz összevissza. Felőlem a te gyereked úgy hal meg miattad ahogy neked tetszik de én az enyémet nem veszélyeztetem.

Covid osztályon vagyok, látom mi van. Ha lesz lehetőség az én gyerekem elsőként fogja megkapni a korosztályában.

2021. máj. 17. 17:29
 23/30 anonim ***** válasza:
52%
Milyen oltásról beszélsz? Mert a kötelezőket mindenki beadja.
2021. máj. 18. 12:45
 24/30 anonim ***** válasza:
44%

Mert csak a birka ember oltatja magát azért.

Én nem a félelemnek a lelkét kaptam hogy bedöljek minden rémhírek, hanem inkább hiszek hogy Isten megvéd Jézus Krisztus által mert az ö elhordozta helyettem minden betegséget. A gyógyulás nemcsak enyém hanem a TIÉD is lehet ha kéred az Ö oltalmát.

"És ő megsebesíttetett bűneinkért, megrontatott a mi vétkeinkért, és az ő sebei árán gyógyulánk meg."

2021. máj. 18. 12:54
 25/30 anonim ***** válasza:
37%
#24 Ha csak a birka emberek oltatnak, akkor téged az elsők között kellett volna beoltani. Isten báránya vagy vagy mifene. 😂
2021. máj. 18. 13:05
 26/30 anonim ***** válasza:
58%

24: Erről jut eszembe a vicc az emberről, akinek a házát elöntötte az áradó folyó. Csórikám kapaszkodik fenn a tetőn, és elhajtja az arra járó csónakokat, hogy neki nem kell segítség, isten majd megmenti. Jól bele is fullad a folyóba, majd odafenn reklamál, hogy de uram, miért nem mentettél meg engem? Mire az isten: de hiszen három csónakot is küldtem érted, hogy megmenekülj!?

Na pont erről szólnak - hívő szemmel nézve - az orvostudomány eredményei. Ha isten megismerhetővé és emberi eszközökkel is gyógyíthatóra teremtette az ember testét, és te nem élsz az oltással, akkor pont olyan vagy, mint a csónakokat elutasító, majd megfulladó zakkant.

2021. máj. 18. 13:21
 27/30 anonim ***** válasza:
43%
Beoltom, mert féltem őket.
2021. máj. 18. 13:53
 28/30 anonim ***** válasza:
16%
24es ha Isten ennyire megvéd akkor miért van beoltva a papok 80%-a?
2021. máj. 18. 15:54
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
27-es vagyok! Miért baj, ha oltok?
2021. máj. 18. 15:56
 30/30 anonim ***** válasza:
46%
Én azért, mert 1 hetet voltam kovid miatt a 3 hónapos babámmal exrém magas láz miatt kórházba. Biztos nem teszem ki őt ennek mégegyszer. Láttam, amit láttam ott (szobatárs nagy gyerek oxigénen, majd intenzívre fel, szégyen kórházi környezet, a dokik és nővérek hozzáállása volt csak pozitív). Ebből többször nem kérek. Alig várom, hogy olttathassam.
2021. máj. 18. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!