Miért oltatjátok be a gyermeketeket?
Az oltasoknak úgy általában akkor van értelme, ha nagy valószínűséggel megbetegedne és az súlyos lenne. Én nem vagyok tájékozott ezügyben, de amilyen a tájékoztatás, valaki érezheti úgy, hogy megéri, valaki pedig úgy, hogy felesleges.
Az agyhártyagyulladás elleni oltáshoz tudnám hasonlítani. Az pl kifejezetten nagy halálozási arányú megbetegedés, kifejezetten csecsemő és kamasz korban nagyobb az esélye, de még így is szerencsére nagyon ritka. És mégsincs tömegesen bűntudata azoknak, akik nem oktatják a gyerekeiket, (mert nincs szem előtt a problema)?)
"őt miért nem véditek meg ettől a borzalomtól?"
Pont ezt teszem azzal, hogy beoltatom (majd ha lehet az ő korosztályát).
Testvérem covid osztályon dolgozott átvezényeltként, egyébként klinikai gyermekgyógyász. Azóta gyerek covid osztályon is dolgozott, sokszervi szindrómát első kézből isneri
"inkább választom a vakcinát, mint egy esetleges kórházi látogatást a lányomnak."
Ismerőseim közül eddig 10-en kaptál el a Covidot, 9 lábon kihordta, mint az influenzát, egy került kórházba tíz napra, és ő sem intenzívre, úgyhogy köszi, de nem kell nekem se, meg a gyerekeimnek se a teszteletlen oltás!
Itt ahol lakunk 12 éves kortól oltanak. Mind a három gyerek megkapta az oltást.
Ezzel védjük meg a súlyos lefolyású covidtól, a lélegeztető géptől.
Az, hogy a gyerek tüdeje megy tönkre a covidtól? Az nem baj?
Minden oltást megkaptak, ez nem volt kérdés.
Komolyan ezek az érvek, hogy nem ismertek olyat akinél súlyos lett volna a betegség lefolyása? Tehát a rak sem veszelyes, mert nekem nincs és nem ismerek olyat akinek lenne.
Könnyen vagdaloztok azzal, hogy max kórházba kerül 2 hetre.. És azalatt ki gondoskodik a gyerekemrol..? Csak úgy egyik pillanatról a másikra eltunok a szeme elol kitudja hsny hétig és az tök jó mert ugyanmár, csak ennyi?
Mindenkinek kötelessége lenne ovni a gyerekeit.. Ti meg veszélyeztetitek. Grat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!