Miért oltatjátok be a gyermeketeket?
1. Gondolom féltik.
2. Ha nincs oltva ő sem utazhat...
Mondjuk én se akartam, de mivel a haverjain közül is volt aki oltakozott, és szeretnénk utazgatni, így lehet bevállalom én is, ha nem kérnek mellé külön negatív tesztet, és nyugatival akkor...ha nem fogadják el, akkor inkább maradnék a vérvételes tesztelésnél.
Pont Szlávik úrral láttam egy interjút talán 2 hete, amiben lenyilatkozta, hogy a 10 éven aluli gyerekeket ne piszkálják az oltással, mert semmi értelme oltani azt a korosztályt.
Remélem így is marad?!
Én ezt nem értem. A korona szövődményeitől nem félsz, az nem borzalmas, de az oltás mellékhatásaitól igen? Apósom elkapta a kovidot, miután meggyógyult, folyadék keletkezett a tüdejében, szedhette jó sokáig az antibiotikumot. Barátnőm elkapta a kovidot, már fél éve érzi áldásos hatását, azóta is rosszul érzi magát. Mi a garancia rá, hogy a te gyereked nem jár hasonlóan, vagy rosszabbul, ha elkapja a vírust? Semmi. Se a vírus, se az oltás hosszútávú következményei nem ismertek, de ha már ilyen fejlett az orvostudomány, inkább választom a vakcinát, mint egy esetleges kórházi látogatást a lányomnak.
Ha azt mondják, megkaphatja a gyerekem, meg fogja kapni, ahogy az összes többi oltást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!