Kisfiam beteg de a gyógyszert nem akarja be venni, ki köpi. Ha beleteszem este a tejbe amit megiszik ugy is hatni fog?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 18:11
1/11 anonim válasza:
Benne van a betegtájékoztatóban, hogy mibe lehet belekeverni.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem ir semmi ilyesemit. Nurofen szuripról van szó.
2021. márc. 13. 18:19
3/11 anonim válasza:
Hát azt biztos megérzi a tejben.Inkabb próbáld valahogy rávenni hogy önként lenyelje.Nem írod mekkora de ha már nagyobb igerj be neki valamit,csokit is akár 😂
4/11 A kérdező kommentje:
2.5 éves. Eddig bevette ha kellett de most egy harc.
2021. márc. 13. 18:32
5/11 anonim válasza:
Én pudingba, gyümölcspürébe, lekvárba tettem. Tejben undorító íze lenne.
6/11 anonim válasza:
Azt pedig be lehet adni az adagolóval simán.
Határozottan, muszáj, a gyógyulásáról van szó. Ha nem akarta bevenni, kicsit hátrébb adtam be, nem a szája szélére, inkább a nyelvére, hogy mindenképp lenyelje.
Nekem antibiotikumnál volt, hogy nem akarta bevenni, de a Nurofen adagolójával meg tudtam oldani így.
Hogy sikerült végül?
7/11 A kérdező kommentje:
Végül meg itta az adagolóból úgy hogy kicsinként adagoltam és ivott rá egy kortyot.
2021. márc. 13. 22:20
9/11 anonim válasza:
Ilyenkor esetleg elő lehet venni egy kedvenc babát, vagy plüsst, aki szintén "beveszi" a gyógyszert. Nekünk az orrszívással voltak gondok, de így hagyta.
10/11 anonim válasza:
9-es! Ez egy nagyon jó ötlet! Bár több szülőnek jutna eszébe, hogy játékosan oldjon meg problémás helyzeteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!