Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Vigyem a gyerekeket iskolába/e...

Vigyem a gyerekeket iskolába/emberek közé? Hosszú, kifejtem lent.

Figyelt kérdés

A férjem tegnap óta karanténban van, mert csütörtökön táplálkozott egy azóta igazoltan covidos pasassal. Csütörtöktől-szombat reggelig többször találkoztunk a férjemmel, azóta nem. Minket nem tettek karanténba, hiszen nem mi találkoztunk a fertőző személlyel. (Ezt mondjuk nem értem, de ez van)

A biztonság kedvéért mi most egy másik házban vagyunk, nem érintkezünk a férjemmel, és senki mással sem, de holnap iskola, óvoda, nekem munka.

2020. szept. 6. 09:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ah, most olvasom, hogy az autocorrect kijavította a szövegem. Nem táplálkozott, hanem találkozott.

Bocsánat.

2020. szept. 6. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

Azt se tesztelik, akinek gyenge tünetei vannak! Folyik az orra? Kicsit náthás? Fáj a torka? Láza van? Ez bármi lehet, ne reagálja túl, nem teszteljük!

Ha kimarad az íz-szagérzékelés, fullad, rázza a hideg vagy lázgörcse van, más súlyos tipikus tünete, akkor igen!

Szerintem ne vidd őket, kérj igazolást, mert ha lefertőzik a sulit, nem lesz hova visszamenniük!

2020. szept. 6. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
12-essel ertek egyet, ne vidd szerintem se. A munkaltatod is marhara orulne, meg a suli is, ha elkaptatok, es beviszed...
2020. szept. 6. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!