Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Milyen immunerősítőt adjak...

Milyen immunerősítőt adjak ovis kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Most volt kiscsoportos és minden második héten beteg volt ősszel meg télen, pedig előtte bölcsis is volt. Immunfortinát próbáltam nem vált be. Utána a Marslakócskák gumivitamint adtam, ekkor már nem volt annyit beteg, de lehet csak azért mert jött a tavasz. C meg D vitamint folyamatosan adtam neki. Fontos lenne, hogy ne legyen beteges mert szeptembertől dolgozok. Érdemes már most elkezdeni ezeket adni?

#Immunerősítő, vitamin, betegségek,
2020. aug. 7. 10:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek. Az immunerősítők semmit sem érnek.

Egy frissen bekerülő gyermek a közösségben vagy fogékony lesz a bacikra vírusokra vagy nem.

Vannak gyerekek akik az első évben többet betegek mint nem.

Nagylányom is nagyon fogékony.

Mi isoprinosine-n kúrát csináltunk. Hasonló mint a broncho vaxom csak míg az bacikra ez inkább vírusra van.

Természetesen adhatsz vitamint én ia adok de csak az nem fog sokat érni. Én a dr theiss aktív immunot adom még.

2020. aug. 7. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!