Milyen vitamint, immunerősítőt adjak a gyerekeknek (meg magamnak)? Segítséget, tapasztalatot szeretnék sokat betegeskedő ovis gyerekek anyukáitól.
Nekem is 3 gyerekem van, 2 nagyobb ovis. Nagyobb fiam betegesebb, a 3 éves lányom, aki szeptemberben kezdte az ovit, 1 hetet hiányzott eddig.
Fiam is kevesebbet beteg már szerencsére.
JutaVit Multivitamin Immunkomplexet kapnak és JutaVit Omega 3-at. Cebion cseppet pluszba akkor kapnak, ha náthásak. Vigantolt szoktak ősszel és télen napi egyszer.
A legkisebb 9 hónapos, ő Vigantolt és C-vitamint kap.
Múlt héten apa hazahozta a torokgyulladást a munkahelyről, én elkaptam és a legkisebb is, de a 2 nagy ovis nem lett beteg. A JutaVit készítmények nagyon jók.
Nálunk a szeptember úgy nézett ki, hogy 3 napot ment, 2 hetet itthon volt a 4 éves fiam. Tavaly még volt, amikor 1 hónapból csak 1 hetet hiányzott. Cebiont, Vigantolt,Vegepát, flp-s kids vitamint és immunotrofinát adok neki. Azóta 1 hetet jár, 1 hetet van itthon. A kisebb is mindent elkap. Nemsoká mennék dolgozni, de így esélyem sincs. Egy mandulaműtét is kilátásban van a fiamnak, hátha javul a helyzet...
Kitartást! Tudom milyen ez lelkileg és anyagilag is. Nálunk a férjem 1 hónapja próbál kikecmeregni egy jó kis tüdőgyulladásból. Nekem is már 3 hete tart egy influenzám, már a második doboz antibiotikumot szedem én is,mert ráment a tüdőmre és a fülemre is. Kilószám esszük a vitaminolat. Havi 50-60 ezret költünk ezekre és mégis itt tartunk!
El sem tudom mondani hogy szeretjük az ovit. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!