Bölcsis/ovis bacik ellen IMMUNERŐSÍTÉSRE mi vált be nektek?
2 hete náthás, mire kigyógyult, következő éjjel újra előjött, bölcsi előtt 2 év alatt 2szer volt náthás, most kaptam egy kisebb listát, ami segíthet:
moksa elixír, ezüstkolloid, sókristály spray, echinacea csepp, cink rágótabletta, kristálysóból sóoldat párologtatása,ultrahangos hidegpárásító, van bevált receptetek?
most kap fenistil cseppet, baby luuf, cebion 2X multit, sokat van friss levegőn, zöldség-gyümölcsdús az étrendje, nem értem... szemezek salvus vizes párologtatóval de irtó drága és nem tudom megoldás lenne-e. Hogy lábaltatok ki ebből hosszú távon?
Soha nincs késő az immunerősítésre! Bár ennyi dolog, amit leírtál tényleg felesleges. Kérdezd meg a gyerekorvost, hogy ő melyik immunerősítőt ajánlja, mert ha itt várod a kérdésedre a választ, akkor nagyon sokfélét fognak írni!
Egyébként a Salvus vizes párásítás nagyon jó, de szerintem ne vedd meg a párologtatót, mert tényleg nagyon drága. Elég ha van otthon egy hidegpárásítód, abba önthetsz Salvus vizet, és a fürdőszobában párologtasd csukott ajtónál 20 percig, utána menjetek be együtt a gyermekkel, és 15 percet maradjatok bent, közben menjen a párásító. Ezt napi max. 3 alkalommal lehet megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!