Ti mértétek a fokot a hűtőben, amiben az oltást tároltátok?
Figyelt kérdés
Azt mondja az orvos hogy 2-8 fok között kell tárolni. beraktam egy hőmérőt, de bármikor ránézek, mindig más a fok... van hogy 7, van hogy 1... egy hónapig még tárolnom kell az oltást mert ma mégsem adta be, majd csak három hónaposan...
szóval, ti néztétek egyáltalán vagy csak beraktátok a hűtőbe azt jól van? lehet túlparázom 🥺
2020. ápr. 29. 14:10
2/9 anonim válasza:
Hát az gáz, nem azért mert a te hűtődben valószínű meleg van, de otthon bármi történhet, pl éjjel áramszünet, észre sem veszed. Valószínű nem lesz baja, de én mindig oltás előtt hozom csak el a patikából, még ha ki is fizettem előtte hogy legyen, ha meg az orvos mégsem adta be, akkor ő tette el a saját hűtőjébe!
3/9 anonim válasza:
Ez abbanaz esetben nem működik, ha előre felhívják a figyelmedet arra hogy hiánycikk. Akkor ésszerűen megveszi az ember ha tudja, hogy meglegyen.
4/9 anonim válasza:
Olyan is volt, megvettem rendelési időben és vittem át az orvos hűtőjébe.
5/9 A kérdező kommentje:
Délelőtt van a rendelés, akkor pont nem lehet menni patikába. Már megvettem, és itthon van, szóval ez a része mindegy. Nem volt még 8 fok fölött, de nem tudom folyamatosan monitorozni... és ha emiatt nem lesz hatásos? ahh.. az egyik az még mindegy mert akár vehetnék újat is, mert az támogatott, de a bexsero nem volt olcsó...
2020. ápr. 29. 14:43
6/9 anonim válasza:
Ha nyitogatod, magasabb lesz a hőfok a hűtőben.
Egyébként nem, nem ellen9riztem, mert jó a hűtőnk, kiírja a fokot is.
7/9 anonim válasza:
Hogyhogy ez a része mindegy azt mondod hogy még egy hónapig tárolnod kell?! Ne haragudj de nem mindegy hogy pár napig van nem ellenőrzött hűtőben. Nyilván akarod, de te kérdezted.
8/9 A kérdező kommentje:
Az a része mindegy, hogy nem kértem meg az orvost, hogy tegye be a hűtőbe, sőt valszeg nem is tette volna mert rögtön mondta hogy tegyem vissza a hűtőzacskóba...
2020. ápr. 29. 14:59
9/9 anonim válasza:
A hűtőbe hátra tedd, ne az ajtóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!