Pár hetes terhesen el mertétek hinni? Mertetek örülni?
Nyilván nem akarok szétkiabálni a nagyvilágban a nagy hírt, még magamban sem tudom eldönteni, hogy lehet-e merni örülni? Nagyon örülünk a babának, régóta vágyunk rá :) Ti mikor mertetek örülni? Pozitívan állok a várandóssághoz, bízom benne,hogy a jóisten ad nekünk egy egészséges gyermeket.
Már kacérkodom a gondolattal, hogy mit mikor fogok. Pl. Karácsonykor akarjuk bejelenteni a családnak, munkahelyen januárt szeretném már csak végigdolgozni, stb. Vagy butaság beleélni magam?
Nagyon várom, hogy megszülessen. Ha most azt mondaná valaki, irány szülni, boldogan mennék. Barátnőm a napokban fog szülni, mikor panaszkodott,hogy fáj a háta, leoltottam, hogy hány meddő nő cserélne vele, csak meglegyen a baba.. Most is így gondolom, nekem minden kínt megér :)
32 hetes vagyok,két év után sikerült a baba, csak akkor leszek nyugodt, ha épségben megszületik.
"hány meddő nő cserélne vele, csak meglegyen a baba."
Ne haragudj, de ez kb az Afrikában meg éheznek értelmi szint, empatikus ember ilyet nem mond.
Már érzem, hog mozog
2. Baba
Mégsem hiszem mindig el.
Egyébként persze megér monden szenvedést, de ne told le, ha nem örül neki.
Ne hasonlítsuk a meddőkhöz.. Komoly fájdalmakkal is járhat a terhesség, főleg a végén. Meg tudja keseríteni a napokat.
"leoltottam, hogy hány meddő nő cserélne vele, csak meglegyen a baba"
Aztán egy darab panasz el ne hagyja a szádat az egész terhesség alatt, szülésnél, meg utána.. Hiszen neked minden kínt megér.
Mégis miből vontad le a következtetést, hogy a barátnőd nem érez ugyanígy?! Attól még a terhesség lehet terhes..akár a végén, akár az elején, akár egész végig. Ez nem jelenti azt, hogy nem éri meg.
Szóval azért mert terhes lettél, még nem kell felülni a magas lóra.
Amúgy a második genetikai ultrahang után fogok igazán megnyugodni. Addig még kicsit izgulok, hiába jó minden érték jelenleg.
Én mertem neki korán örülni, egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy akár nem is maradhat meg.
A munkahelyemen muszáj volt szólni, mert ha kiderül a terhesség, nem dolgozhatnak a nők a munkakörülmények miatt. A családban meg nem bántam, hogy 5 hetesen tudták, mert nálunk nincs olyan, aki kárörvendene vagy okoskodna, vagy firtatná a dolgot, ha esetleg elmenne a baba. Azt hiszem, az emberek jobban féltek ettől, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!